BIOS default ayarlayınca Boot menüsü değişti

Cherax

Hectopat
Arkadaşlar eskiden Boot menüsü American Megatrends'di şimdi anakartımın markası yani ASUS yazıyor. Aslında resim çok kötü duruyor sanki 2008'lerden kalma gibi duruyor o yüzden değiştirmek istiyorum. Çok araştırdım fakat pek güvenilir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden boot splash screen'in gözükmesi ayarı açık değildir, sen sıfırlandığında da fabrika ayarlarına döndüğü için o ayar kendi kendine açılmıştır. Yaşadığın şey bir sorun değil yani .

Anakartının modeli ne bilmiyorum ancak AMIChangeLogo gibi programlar ile boot splash screen'ini değiştirebilirsin.

Ben sadece ASUS yazısının gitmesini ve eskisi gibi American Megatrends yazısının gelmesini istiyorum. Kolay bir yolu yok mu BIOS'tan falan.

Anakartım bayağı eski: Asus P8H61 LX
Kardeş yardımın için teşekkür ederim sorunum düzeldi. Fullscreen logo gibi bir şeyi disabled yaptım sadece. Başkaları BIOS'u falan yeniden kurduruyordu başka konularda.

Son düzenleme:
Evet kapattığım seçenek buydu. Gerçekten çok teşekkür ederim kullanma kılavuzunu nereden bulabilirim?
Teşekkür ederim, buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…