Emir50 Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 235 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A320M-H.İşlemci:Ryzen 5 5600.Ekran kartı:Asus Tuf Gaming GTX1650.Ram:G.skıll 3200mhz 8x2.Güç kaynağı:Sharkoon SHP650 V2 650 W Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2023 #1 BIOS güncellemesi yapmak için sürücü indirdim ama dosya normal değil de Opera simgesi olarak gösteriyor, farklı tarayıcılardan birçok kez denedim ama yine böyle gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
BIOS güncellemesi yapmak için sürücü indirdim ama dosya normal değil de Opera simgesi olarak gösteriyor, farklı tarayıcılardan birçok kez denedim ama yine böyle gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm R R Rufiq Cavadov 17 Aralık 2023 Emir50 dedi: Eski haline nasıl çevirebilirim? Genişletmek için tıkla... İnceleyin: Dosya türüne göre varsayılan uygulamaları sıfırlayın Dosya türlerini açan uygulama ayarları karışmış ise , ayarlar üzerinde yeralan Tüm varsayılan uygulamaları sıfırla butonunu deneyiniz. www.sordum.net
Emir50 dedi: Eski haline nasıl çevirebilirim? Genişletmek için tıkla... İnceleyin: Dosya türüne göre varsayılan uygulamaları sıfırlayın Dosya türlerini açan uygulama ayarları karışmış ise , ayarlar üzerinde yeralan Tüm varsayılan uygulamaları sıfırla butonunu deneyiniz. www.sordum.net
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 Varsayılan dosya uzantılarını Opera GX ile açmışsınız. Artı 0 Eksi
KS KS Emir50 Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 235 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A320M-H.İşlemci:Ryzen 5 5600.Ekran kartı:Asus Tuf Gaming GTX1650.Ram:G.skıll 3200mhz 8x2.Güç kaynağı:Sharkoon SHP650 V2 650 W Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2023 #3 Rufiq Cavadov dedi: Varsayılan dosya uzantılarını Opera GX ile açmışsınız. Genişletmek için tıkla... Eski haline nasıl çevirebilirim? Artı 0 Eksi
Rufiq Cavadov dedi: Varsayılan dosya uzantılarını Opera GX ile açmışsınız. Genişletmek için tıkla... Eski haline nasıl çevirebilirim?
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #4 Emir50 dedi: Eski haline nasıl çevirebilirim? Genişletmek için tıkla... İnceleyin: Dosya türüne göre varsayılan uygulamaları sıfırlayın Dosya türlerini açan uygulama ayarları karışmış ise , ayarlar üzerinde yeralan Tüm varsayılan uygulamaları sıfırla butonunu deneyiniz. www.sordum.net Artı 0 Eksi Çözüm
Emir50 dedi: Eski haline nasıl çevirebilirim? Genişletmek için tıkla... İnceleyin: Dosya türüne göre varsayılan uygulamaları sıfırlayın Dosya türlerini açan uygulama ayarları karışmış ise , ayarlar üzerinde yeralan Tüm varsayılan uygulamaları sıfırla butonunu deneyiniz. www.sordum.net
KS KS Emir50 Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 235 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A320M-H.İşlemci:Ryzen 5 5600.Ekran kartı:Asus Tuf Gaming GTX1650.Ram:G.skıll 3200mhz 8x2.Güç kaynağı:Sharkoon SHP650 V2 650 W Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2023 #5 Rufiq Cavadov dedi: İnceleyin: Dosya türüne göre varsayılan uygulamaları sıfırlayın Dosya türlerini açan uygulama ayarları karışmış ise , ayarlar üzerinde yeralan Tüm varsayılan uygulamaları sıfırla butonunu deneyiniz. www.sordum.net Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım ama hala aynı gözüküyor. Rufiq Cavadov dedi: İnceleyin: Dosya türüne göre varsayılan uygulamaları sıfırlayın Dosya türlerini açan uygulama ayarları karışmış ise , ayarlar üzerinde yeralan Tüm varsayılan uygulamaları sıfırla butonunu deneyiniz. www.sordum.net Genişletmek için tıkla... Şimdi yapabildim teşekkür ederim. Son düzenleme: 17 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Rufiq Cavadov dedi: İnceleyin: Dosya türüne göre varsayılan uygulamaları sıfırlayın Dosya türlerini açan uygulama ayarları karışmış ise , ayarlar üzerinde yeralan Tüm varsayılan uygulamaları sıfırla butonunu deneyiniz. www.sordum.net Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım ama hala aynı gözüküyor. Rufiq Cavadov dedi: İnceleyin: Dosya türüne göre varsayılan uygulamaları sıfırlayın Dosya türlerini açan uygulama ayarları karışmış ise , ayarlar üzerinde yeralan Tüm varsayılan uygulamaları sıfırla butonunu deneyiniz. www.sordum.net Genişletmek için tıkla... Şimdi yapabildim teşekkür ederim.