Arkadaşlar az önce BIOS'u güncellemek istedim ve BIOS güncellemesi için gerekli dosyayı indirdim. Fakat burada çok ilginç bir olay oldu. Nasıl yaptım bilmiyorum ama dosya formatını fotoğraf olarak ayarlamışım.
Özellikle birşey yapmanıza gerek yok. Sanki fotoğraf formatı olmamış gibi BIOS üstünden güncellemeye çalışın. Sorunsuz ilerleyecektir. Uzantısı olması gerektiği gibi ".CAP" zaten.
Sitesinden bir daha indirin. Bana çok mantıksız geldi BIOS dosyasını o şekle sokmanız teknik olarak pek mümkün görünmüyor. Yanlış bir şeyler yapmış olmalısınız.
Görseli ekleyebilir misiniz ?
@bastila Windows dosyayı tanımadığı için hangi yazılımla açılması gerektiğini sormuştur, arkadaş Fotoğraflar uygulamasını seçmiştir. Ya da Windows, ".cap" uzantısını varsayılan olarak fotoğraf gibi görüyordur belki.
Windows ".cap" dosyasını fotoğraf olarak görüyormuş.
Anladığım kadarıyla uzantıyı değiştirmemiş siniz sadece dosyayı fotoğraf açılan uygulama ile açmışsiniz sağ tıklayıp birlikte aç deyip program seçebilirsiniz.
Arkadaşlar öncelikle yapmış olduğunuz yorumlar için teşekkür ederim. Yanlış yazımdan dolayı cezalıydım yazamadım. Son olarak şu resmi koymak istedim çünkü ona göre birazdan BİOS güncellemesini yapacağım.