Taylan372 Hectopat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 30 25 Mart 2020 #1 BIOS sürümünü nasıl düşürebilirim? Güncellemeden önce bir sıkıntı yoktu, sonra sıkıntılar çıkmaya başladı. Düşürmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2020
BIOS sürümünü nasıl düşürebilirim? Güncellemeden önce bir sıkıntı yoktu, sonra sıkıntılar çıkmaya başladı. Düşürmek istiyorum.
Heisenberg34 Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #2 Bu soruya bir cevap bulabildiniz mi? Aynı şeyi bende merak ediyorum şu an.
T tr_onur Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #3 Bu işlem her anakartta farklıdır. Dolayısıyla marka model anakart bilgileri gibi bazı spesifik detayları vermelisiniz.
Bu işlem her anakartta farklıdır. Dolayısıyla marka model anakart bilgileri gibi bazı spesifik detayları vermelisiniz.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 26 Mayıs 2020 #4 Anakartlarda eski BIOS dosyasını flashladığınız zaman downgrade yapmış olursunuz. Dizüstü bilgisayarlarda da benzer şekildedir diye düşünüyorum. Ama downgrade yapmak yerine sorunları söylerseniz çözmenize yardımcı olabiliriz.
Anakartlarda eski BIOS dosyasını flashladığınız zaman downgrade yapmış olursunuz. Dizüstü bilgisayarlarda da benzer şekildedir diye düşünüyorum. Ama downgrade yapmak yerine sorunları söylerseniz çözmenize yardımcı olabiliriz.