PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 11 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar, format atacağım. Ama BIOS menüsü açılmıyor. F12 tuşuna basıyorum direkt açılıyor bilgisayar. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2018
Arkadaşlar, format atacağım. Ama BIOS menüsü açılmıyor. F12 tuşuna basıyorum direkt açılıyor bilgisayar.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 11 Haziran 2018 #2 Windows'tan BIOS'a girebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows'tan BIOS'a girebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 12 Haziran 2018 #3 Mr.Acar dedi: Windows'tan BIOS'a girebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... UEFI bende çıkmıyor hocam. Yardım? Ne format atabiliyorum ne BIOS güncelleyebiliyorum.
Mr.Acar dedi: Windows'tan BIOS'a girebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... UEFI bende çıkmıyor hocam. Yardım? Ne format atabiliyorum ne BIOS güncelleyebiliyorum.