T tanerkale Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2014 #1 Sistem açılmıyor. Fotoğraf çekmek istedim fotoğraf çekemedim çizdim işte biosta böyle çizgiler çıkıyor ve biosun altındaki yazılar çıkmıyor ondan sonra kendi kendine işlemler yapıp öyle kalıyor. Biosa girmek istediğimde yazılar silik çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2014
Sistem açılmıyor. Fotoğraf çekmek istedim fotoğraf çekemedim çizdim işte biosta böyle çizgiler çıkıyor ve biosun altındaki yazılar çıkmıyor ondan sonra kendi kendine işlemler yapıp öyle kalıyor. Biosa girmek istediğimde yazılar silik çıkıyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Temmuz 2014 #2 Ekran kartı veya Ram hasarlı. Çıkart, temizle, tak yönetimini dediğim parçalara deneyin. Sıkıca oturtun.
Ekran kartı veya Ram hasarlı. Çıkart, temizle, tak yönetimini dediğim parçalara deneyin. Sıkıca oturtun.