matadorr Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarı açtığımda monitör siyah ekranla açılıyor sonra Windows geliyor, BIOS hiç göremiyorum.
Krosez Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #2 matadorr dedi: Bilgisayarı açtığımda monitör siyah ekranla açılıyor sonra Windows geliyor, BIOS hiç göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Del tuşuna basıyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
matadorr dedi: Bilgisayarı açtığımda monitör siyah ekranla açılıyor sonra Windows geliyor, BIOS hiç göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Del tuşuna basıyorsunuz değil mi?
S Sinan5356 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 760 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #3 matadorr dedi: Bilgisayarı açtığımda monitör siyah ekranla açılıyor sonra Windows geliyor, BIOS hiç göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartınız ne? Bir de HDMI mı kullanıyorsunuz DP mi? Artı 0 Eksi
matadorr dedi: Bilgisayarı açtığımda monitör siyah ekranla açılıyor sonra Windows geliyor, BIOS hiç göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartınız ne? Bir de HDMI mı kullanıyorsunuz DP mi?
KS KS matadorr Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #4 Krosez dedi: Del tuşuna basıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet direk oturum açılma yerine geliyo Anakart da yazmıyo Artı 0 Eksi
Krosez dedi: Del tuşuna basıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet direk oturum açılma yerine geliyo Anakart da yazmıyo
S Sinan5356 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 760 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #5 matadorr dedi: Evet direk oturum açılma yerine geliyor anakart da yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam DP kullanıyorsanız HDMI, HDMI kullanıyorsanız DP kablosu deneyin. Artı 0 Eksi
matadorr dedi: Evet direk oturum açılma yerine geliyor anakart da yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam DP kullanıyorsanız HDMI, HDMI kullanıyorsanız DP kablosu deneyin.
KS KS matadorr Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #6 Sinan5356 dedi: Hocam anakartınız ne? Bir de HDMI mı kullanıyorsunuz DP mi? Genişletmek için tıkla... İlk aldığımda pro series yazısı geliyodu ve bios giriyodum şimdi giremiyom anakartım Msi A520-A pro Artı 0 Eksi
Sinan5356 dedi: Hocam anakartınız ne? Bir de HDMI mı kullanıyorsunuz DP mi? Genişletmek için tıkla... İlk aldığımda pro series yazısı geliyodu ve bios giriyodum şimdi giremiyom anakartım Msi A520-A pro
S Sinan5356 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 760 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #7 matadorr dedi: İlk aldığımda Pro series yazısı geliyordu ve BIOS giriyordum şimdi giremiyorum anakartım. MSI A520-A Pro. Genişletmek için tıkla... Bende de MSI anakart var nedenini bilmediğim bir sebeptej dolayı DP ile BIOS'a giremiyorum sadece HDMI kullanarak erişebiliyorum BIOS'a. Artı 0 Eksi
matadorr dedi: İlk aldığımda Pro series yazısı geliyordu ve BIOS giriyordum şimdi giremiyorum anakartım. MSI A520-A Pro. Genişletmek için tıkla... Bende de MSI anakart var nedenini bilmediğim bir sebeptej dolayı DP ile BIOS'a giremiyorum sadece HDMI kullanarak erişebiliyorum BIOS'a.
KS KS matadorr Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #8 Sinan5356 dedi: Bende de MSI anakart var nedenini bilmediğim bir sebeptej dolayı DP ile BIOS'a giremiyorum sadece HDMI kullanarak erişebiliyorum BIOS'a. Genişletmek için tıkla... Bende normalde ilk aldığımda giriyodu şimdi nedense girmiyo Artı 0 Eksi
Sinan5356 dedi: Bende de MSI anakart var nedenini bilmediğim bir sebeptej dolayı DP ile BIOS'a giremiyorum sadece HDMI kullanarak erişebiliyorum BIOS'a. Genişletmek için tıkla... Bende normalde ilk aldığımda giriyodu şimdi nedense girmiyo
S Sinan5356 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 760 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #9 matadorr dedi: Bende normalde ilk aldığımda giriyordu şimdi nedense girmiyor. Genişletmek için tıkla... Garip bir durum. Yine de başka bir kabloyla deneyebilirsiniz. Eğer başka bir çözüm yöntemi varsa ben de öğrenmek isterim. Artı 0 Eksi
matadorr dedi: Bende normalde ilk aldığımda giriyordu şimdi nedense girmiyor. Genişletmek için tıkla... Garip bir durum. Yine de başka bir kabloyla deneyebilirsiniz. Eğer başka bir çözüm yöntemi varsa ben de öğrenmek isterim.
haikoloji Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 271 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GHz Ekran : nVidia Geforce 920MX Ram : SODIMM DDR4 2133Mhz 12GB Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Teknolojileri alanında Mekatronik teknisyeni 19 Ağustos 2024 #10 matadorr dedi: Bilgisayarı açtığımda monitör siyah ekranla açılıyor sonra Windows geliyor, BIOS hiç göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
matadorr dedi: Bilgisayarı açtığımda monitör siyah ekranla açılıyor sonra Windows geliyor, BIOS hiç göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et