OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 22 Temmuz 2021 #11 B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global Best AMD AM4 B450 Micro-ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PRO www.msi.com Buradan alacaksınız BIOS'u. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2021
B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global Best AMD AM4 B450 Micro-ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PRO www.msi.com Buradan alacaksınız BIOS'u.
sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #12 Fian Şampiyonu dedi: BIOS güncellemesini nasıl yapacağım acaba? Aşağı inebilir misin orada olması lazımdı galiba. Genişletmek için tıkla... Aşağıda olmaz hocam eski BIOS çünkü ben de güncelleme yapmadım CPU features dediğiniz seçenek advanced CPU Configuration olacaktır. OPERATÖR GOD dedi: B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global Best AMD AM4 B450 Micro-ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PRO www.msi.com Buradan alacaksınız BIOS'u. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemeden de yapılıyor hocam Sorun çözüldü mü hocam? Son düzenleme: 22 Temmuz 2021
Fian Şampiyonu dedi: BIOS güncellemesini nasıl yapacağım acaba? Aşağı inebilir misin orada olması lazımdı galiba. Genişletmek için tıkla... Aşağıda olmaz hocam eski BIOS çünkü ben de güncelleme yapmadım CPU features dediğiniz seçenek advanced CPU Configuration olacaktır. OPERATÖR GOD dedi: B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global Best AMD AM4 B450 Micro-ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PRO www.msi.com Buradan alacaksınız BIOS'u. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemeden de yapılıyor hocam Sorun çözüldü mü hocam?
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 22 Temmuz 2021 #13 sad7k dedi: Sorun çözüldü mü hocam? Genişletmek için tıkla... Ses yok Sanırım çözülmedi.
Fian Şampiyonu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 22 Temmuz 2021 #14 sad7k dedi: Aşağıda olmaz hocam eski BIOS çünkü ben de güncelleme yapmadım CPU features dediğiniz seçenek advanced CPU Configuration olacaktır. BIOS güncellemeden de yapılıyor hocam Sorun çözüldü mü hocam? Genişletmek için tıkla... Çözüldü hocam. Teşekkürler.
sad7k dedi: Aşağıda olmaz hocam eski BIOS çünkü ben de güncelleme yapmadım CPU features dediğiniz seçenek advanced CPU Configuration olacaktır. BIOS güncellemeden de yapılıyor hocam Sorun çözüldü mü hocam? Genişletmek için tıkla... Çözüldü hocam. Teşekkürler.
sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #15 Fian Şampiyonu dedi: Çözüldü hocam. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Çözüldü olarak işaretleyebilirsin.Araştıran kişinin çözüme ulaşması daha kolay olur
Fian Şampiyonu dedi: Çözüldü hocam. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Çözüldü olarak işaretleyebilirsin.Araştıran kişinin çözüme ulaşması daha kolay olur
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 22 Temmuz 2021 #16 Fian Şampiyonu dedi: Çözüldü hocam. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İşinize yarayan, çözüm olan mesajı işaretlemeyi unutmayın
Fian Şampiyonu dedi: Çözüldü hocam. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İşinize yarayan, çözüm olan mesajı işaretlemeyi unutmayın
Fian Şampiyonu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 22 Temmuz 2021 #17 sad7k dedi: Rica ederim. Çözüldü olarak işaretleyebilirsin.Araştıran kişinin çözüme ulaşması daha kolay olur Genişletmek için tıkla... OPERATÖR GOD dedi: İşinize yarayan, çözüm olan mesajı işaretlemeyi unutmayın Genişletmek için tıkla... Rapor yasağım olmasa seve seve.
sad7k dedi: Rica ederim. Çözüldü olarak işaretleyebilirsin.Araştıran kişinin çözüme ulaşması daha kolay olur Genişletmek için tıkla... OPERATÖR GOD dedi: İşinize yarayan, çözüm olan mesajı işaretlemeyi unutmayın Genişletmek için tıkla... Rapor yasağım olmasa seve seve.