arda73 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #1 BIOS'da flash belleğim görünmüyor. Yardımcı olur musunuz?
Yiğit Can Elmas Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT 28 Nisan 2022 #2 arda73 dedi: Eki Görüntüle 1371715 BIOS'da flash belleğim görünmüyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Flash diskiniz ile ilgili olabilir. Farklı bir usb portu ile flash disk deneyiniz. Sağlam diski göstermemezlik yapmaz. Artı 0 Eksi
arda73 dedi: Eki Görüntüle 1371715 BIOS'da flash belleğim görünmüyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Flash diskiniz ile ilgili olabilir. Farklı bir usb portu ile flash disk deneyiniz. Sağlam diski göstermemezlik yapmaz.
KS KS arda73 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #3 Yiğit Can Elmas dedi: Flash diskiniz ile ilgili olabilir. Farklı bir USB portu ile flash disk deneyiniz. Sağlam diski göstermemezlik yapmaz. Genişletmek için tıkla... Ben flaşı kullanmadan direk setupı çalıştırarak yaptım ve windows.old dosyasını sildim, bir sorun çıkmaz değil mi? Artı 0 Eksi
Yiğit Can Elmas dedi: Flash diskiniz ile ilgili olabilir. Farklı bir USB portu ile flash disk deneyiniz. Sağlam diski göstermemezlik yapmaz. Genişletmek için tıkla... Ben flaşı kullanmadan direk setupı çalıştırarak yaptım ve windows.old dosyasını sildim, bir sorun çıkmaz değil mi?
Yiğit Can Elmas Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT 28 Nisan 2022 #4 arda73 dedi: Ben flaşı kullanmadan direk setupı çalıştırarak yaptım ve windows.old dosyasını sildim, bir sorun çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... olan sadece eski sisteminizde ki kişisel dosyalarınıza (varsa) oldu.. Artı 0 Eksi
arda73 dedi: Ben flaşı kullanmadan direk setupı çalıştırarak yaptım ve windows.old dosyasını sildim, bir sorun çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... olan sadece eski sisteminizde ki kişisel dosyalarınıza (varsa) oldu..