BIOS ekranından Windows kurulabilir mi?

BenFatih

Hectopat
Bilgisayarımda format sırasında bir hata oluştu. Hiçbir şekilde bilgisayar açılmıyor ama BIOS ekranına girebiliyorum. USB ile Windows'u tekrar kurabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda format sırasında bir hata oluştu. Hiçbir şekilde bilgisayar açılmıyor ama BIOS ekranına girebiliyorum. USB ile Windows'u tekrar kurabilir miyim?

Boot kısmına gel ve USB'yi en üst sıraya aldıktan sonra değişiklikleri kaydet ve çık Windows kurulumu ekranında olacaksın.

Elinizde Windows kurulum USB'si varsa BIOS üzerinden USB belleği boot sırasında birinci sıraya koyun. Daha sonra exit & saving changes deyip çıkış yapın. Sizi kurulum ekranına atacaktır. Gerisi zaten kurulum.

Nasıl bir hata oluşuyor? Windows'u orijinal yerinden indirip flash belleğe kurdunuz mu?

Ya dosya olusturacağim ama boot menüsünde flashım gözükmüyor.
Elinizde Windows kurulum USB'si varsa BIOS üzerinden USB belleği boot sırasında birinci sıraya koyun. Daha sonra exit & saving changes deyip çıkış yapın. Sizi kurulum ekranına atacaktır. Gerisi zaten kurulum.
Boot menüsüne giriyorum ama flashı görmüyor şuanda windows yüklü degil flashda ama

Ya dosya olusturacağim ama boot menüsünde flashım gözükmüyor.

Boot menüsüne giriyorum ama flashı görmüyor şu anda Windows yüklü degil flashda ama.

USB'ye Windows kurulum dosyasını yazdırıp öyle deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı