Eymenz Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.932 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #11 KafadanKontak dedi: Hocam S4+S5 yapın gerisini boş verin. Genişletmek için tıkla... KafadanKontak dedi: Hocam S4+S5 yapın gerisini boş verin. Genişletmek için tıkla... Dediginizi yaptım evet sorun cozuldu bir zararı olmuyor degilmi bu ayarın.
KafadanKontak dedi: Hocam S4+S5 yapın gerisini boş verin. Genişletmek için tıkla... KafadanKontak dedi: Hocam S4+S5 yapın gerisini boş verin. Genişletmek için tıkla... Dediginizi yaptım evet sorun cozuldu bir zararı olmuyor degilmi bu ayarın.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.356 Makaleler 1 Çözümler 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #12 Eymenz dedi: Dediginizi yaptım evet sorun cozuldu bir zararı olmuyor degilmi bu ayarın. Genişletmek için tıkla... Olsa ben kullanmazdım sistemimde. Hatta keşke çok daha evvel böyle bir şey olduğunu öğrenip sürekli USB'ler sönsün diye fişi çekmek zorunda kalmazdım.
Eymenz dedi: Dediginizi yaptım evet sorun cozuldu bir zararı olmuyor degilmi bu ayarın. Genişletmek için tıkla... Olsa ben kullanmazdım sistemimde. Hatta keşke çok daha evvel böyle bir şey olduğunu öğrenip sürekli USB'ler sönsün diye fişi çekmek zorunda kalmazdım.