Gigabyte B450 Aorus Pro anakartımda mevcut BIOS sürümü F51E sürümünü kullanmaktayım, yeni BIOS sürümü var mı diye kontrol ettim sitede F51 sürümü olduğunu gördüm, güncellemeli mi?
F51e kaldırılıp F51 geldiğine göre F51e sürümü biraz sorunlu olmuş olabilir. Bence güncelleyin. S2H için de F51e'den sonra F51f geldi, o sorunluydu. Geri çekilmiş. S2H için de F51 gelmiş. Ben de güncelleyeceğim az sonra.
Bu konuyla alakalı bir şey sormak istiyorum şu anda Gigabyte B450M H kullanıyorum ve BIOS F1 versiyonunda. Bunu F2 ye güncellemeli miyim? Herhangi bir sorunu var mıdır? Nasıl güncelleyebilirim?
Bu konuyla alakalı bir şey sormak istiyorum şu anda Gigabyte B450M H kullanıyorum ve BIOS F1 versiyonunda. Bunu F2'ye güncellemeli miyim? Herhangi bir sorunu var mıdır? Nasıl güncelleyebilirim?Eki Görüntüle 631914
Flash belleğe indirdiğiniz sıkıştırılmış klasördeki sanırım B450MH.F2 (bende S2H var onda B450MS2H.F51 yazıyor) adlı dosyayı kopyalayın. Sonra bilgisayarı açarken anakart logosu çıkınca "end" tuşuna basın. Böylelikle Q-Flash menüsüne geleceksiniz. Oradan Update BIOS deyip flash bellekteki F2 dosyasını seçip başlatın. Elektrik çokça kesiliyorsa yapmayın zira bu işlem esnasında elektrik kesilirse anakart çöp olabilir.
Flash belleğe indirdiğiniz sıkıştırılmış klasördeki sanırım B450MH.F2 (bende S2H var onda B450MS2H.F51 yazıyor) adlı dosyayı kopyalayın. Sonra bilgisayarı açarken anakart logosu çıkınca "end" tuşuna basın. Böylelikle Q-Flash menüsüne geleceksiniz. Oradan Update BIOS deyip flash bellekteki F2 dosyasını seçip başlatın. Elektrik çokça kesiliyorsa yapmayın zira bu işlem esnasında elektrik kesilirse anakart çöp olabilir.