Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 22 Haziran 2020 #11 lilsmcn dedi: bununla denedim zaten. Genişletmek için tıkla... MBR mi GPT mi seçtin peki?
lilsmcn Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 22 Haziran 2020 #12 Akif9748 dedi: MBR mi GPT mi seçtin peki? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ama hangisini seçmem gerekliydi?
Akif9748 dedi: MBR mi GPT mi seçtin peki? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ama hangisini seçmem gerekliydi?
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 22 Haziran 2020 #13 lilsmcn dedi: bilmiyorum ama hangisini seçmem gerekliydi? Genişletmek için tıkla... Laptopun eski sanırım, MBR'yi seçmeliydin: Disk Bölüm düzeni yazan yerden.
lilsmcn dedi: bilmiyorum ama hangisini seçmem gerekliydi? Genişletmek için tıkla... Laptopun eski sanırım, MBR'yi seçmeliydin: Disk Bölüm düzeni yazan yerden.
lilsmcn Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 22 Haziran 2020 #14 Akif9748 dedi: Laptopun eski sanırım, MBR'yi seçmeliydin: Disk Bölüm düzeni yazan yerden. Genişletmek için tıkla... bende gpt açık duruyor herhalde onu seçmişim. Flash diski tekrar biçimlendirip tekrar kurayım. Teşekkür ederim Akif9748 dedi: Fast Boot'u kapat. Genişletmek için tıkla... Gel ankaraya ellerinden öpeyim çok teşekkür ederim oldu da bir sorum daha olcaktı. Windows 10 home mu edivation mu home aingle language mi yoksa pro mu kurayım acaba
Akif9748 dedi: Laptopun eski sanırım, MBR'yi seçmeliydin: Disk Bölüm düzeni yazan yerden. Genişletmek için tıkla... bende gpt açık duruyor herhalde onu seçmişim. Flash diski tekrar biçimlendirip tekrar kurayım. Teşekkür ederim Akif9748 dedi: Fast Boot'u kapat. Genişletmek için tıkla... Gel ankaraya ellerinden öpeyim çok teşekkür ederim oldu da bir sorum daha olcaktı. Windows 10 home mu edivation mu home aingle language mi yoksa pro mu kurayım acaba