J Jagxer Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 70 Cuma 11:55 #1 Format atacağım. BIOS'u atmadan önce mi güncelleyeyim yoksa format atıldıktan sonra mı güncelleyeyim? Hangisi daha verimli temiz olur? Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 12:03
Format atacağım. BIOS'u atmadan önce mi güncelleyeyim yoksa format atıldıktan sonra mı güncelleyeyim? Hangisi daha verimli temiz olur?
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.950 Çözümler 48 Yer İç Anadolu Cuma 12:05 #2 Formattan sonra güncelle bence. Zaten BIOS güncelleyince mevcut ayarların sıfırlanıyor. Yeni işletim sistemine göre ayarlarını düzenlersin. Artı 0 Eksi
Formattan sonra güncelle bence. Zaten BIOS güncelleyince mevcut ayarların sıfırlanıyor. Yeni işletim sistemine göre ayarlarını düzenlersin.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.879 Çözümler 244 Cuma 12:07 #3 Jagxer dedi: Format atacağım. BIOS'u atmadan önce mi güncelleyeyim yoksa format atıldıktan sonra mı güncelleyeyim? Hangisi daha verimli temiz olur? Genişletmek için tıkla... Format atmadan güncelle. Güncelledikten sonra BIOS ayaları sıfırlanacağı için daha önce herhangi bir ayar yaptıysan onları tekrar yap sonra format at. Artı 0 Eksi
Jagxer dedi: Format atacağım. BIOS'u atmadan önce mi güncelleyeyim yoksa format atıldıktan sonra mı güncelleyeyim? Hangisi daha verimli temiz olur? Genişletmek için tıkla... Format atmadan güncelle. Güncelledikten sonra BIOS ayaları sıfırlanacağı için daha önce herhangi bir ayar yaptıysan onları tekrar yap sonra format at.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.716 Makaleler 5 Çözümler 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 12:25 #4 Pek bir farkı yok, ikisini de yapabilirsin. Ben olsam format + BIOS yapardım. Artı 0 Eksi