OguzWick Centipat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Bilgisayarıma format atacağım fakat BIOS'ta USB gözükmüyor. (USB virüslü veya bozuk değil.) BIOS'ta USB'yle başlatacağım bilgisayarı fakat USB gözükmüyor. Hard disk, Ethernet, CD/DVD gözüküyor sadece. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Bilgisayarıma format atacağım fakat BIOS'ta USB gözükmüyor. (USB virüslü veya bozuk değil.) BIOS'ta USB'yle başlatacağım bilgisayarı fakat USB gözükmüyor. Hard disk, Ethernet, CD/DVD gözüküyor sadece. Yardımcı olur musunuz?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.215 Makaleler 3 Çözümler 194 15 Temmuz 2022 #11 OguzWick dedi: Ben format için hazırlamıştım USB'i. Microsoft'un kendi sitesinden medya aracını indirirek flasha attım. USB 2.0 girişi arkası mı oluyor, önü mü? Genişletmek için tıkla... Arkadaki siyah renkli girişler. Mavi veya kırmızı olanlar 3.0. Artı 0 Eksi
OguzWick dedi: Ben format için hazırlamıştım USB'i. Microsoft'un kendi sitesinden medya aracını indirirek flasha attım. USB 2.0 girişi arkası mı oluyor, önü mü? Genişletmek için tıkla... Arkadaki siyah renkli girişler. Mavi veya kırmızı olanlar 3.0.
KS KS OguzWick Centipat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #12 ItsAllGoodman dedi: Arkadaki siyah renkli girişler. Mavi veya kırmızı olanlar 3.0. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Deneyip sonuçları paylaşacağım. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Arkadaki siyah renkli girişler. Mavi veya kırmızı olanlar 3.0. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Deneyip sonuçları paylaşacağım.
aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.173 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 15 Temmuz 2022 #13 OguzWick dedi: Ben format için hazırlamıştım USB'i. Microsoft'un kendi sitesinden medya aracını indirirek flasha attım. USB 2.0 girişi arkası mı oluyor, önü mü? Genişletmek için tıkla... USB 3 portlarında görmez mi? Hayatımda gördüğüm en saçma cümle. Şu anki bilgisayarımda USB2.0 port bile yok o zaman buna ömür boyu format atamayacağız Artı 0 Eksi
OguzWick dedi: Ben format için hazırlamıştım USB'i. Microsoft'un kendi sitesinden medya aracını indirirek flasha attım. USB 2.0 girişi arkası mı oluyor, önü mü? Genişletmek için tıkla... USB 3 portlarında görmez mi? Hayatımda gördüğüm en saçma cümle. Şu anki bilgisayarımda USB2.0 port bile yok o zaman buna ömür boyu format atamayacağız
KS KS OguzWick Centipat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #14 aliytrklkmz dedi: USB 3 portlarında görmez mi? Hayatımda gördüğüm en saçma cümle. Şu anki bilgisayarımda USB2.0 port bile yok o zaman buna ömür boyu format atamayacağız Genişletmek için tıkla... O zaman neden görmüyor ki? Sence sorun ne? Artı 0 Eksi
aliytrklkmz dedi: USB 3 portlarında görmez mi? Hayatımda gördüğüm en saçma cümle. Şu anki bilgisayarımda USB2.0 port bile yok o zaman buna ömür boyu format atamayacağız Genişletmek için tıkla... O zaman neden görmüyor ki? Sence sorun ne?
aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.173 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 15 Temmuz 2022 #15 USB'nin hazırlanmasında bir sorun var gibi. İndirdiğiniz iso dosyasını Rufus ile yazdırmayı deneyin isterseniz bir de Artı 0 Eksi
USB'nin hazırlanmasında bir sorun var gibi. İndirdiğiniz iso dosyasını Rufus ile yazdırmayı deneyin isterseniz bir de
KS KS OguzWick Centipat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #16 aliytrklkmz dedi: USB'nin hazırlanmasında bir sorun var gibi. İndirdiğiniz ISO dosyasını Rufus ile yazdırmayı deneyin isterseniz bir de Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim teşekkürler Artı 0 Eksi
aliytrklkmz dedi: USB'nin hazırlanmasında bir sorun var gibi. İndirdiğiniz ISO dosyasını Rufus ile yazdırmayı deneyin isterseniz bir de Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim teşekkürler
Lime_a Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.387 Çözümler 8 15 Temmuz 2022 #17 aliytrklkmz dedi: USB 3 portlarında görmez mi? Hayatımda gördüğüm en saçma cümle. Şu anki bilgisayarımda USB2.0 port bile yok o zaman buna ömür boyu format atamayacağız Genişletmek için tıkla... Nette birçok kaynakta mevcut bir bilgi, biraz araştırın. Artı 0 Eksi
aliytrklkmz dedi: USB 3 portlarında görmez mi? Hayatımda gördüğüm en saçma cümle. Şu anki bilgisayarımda USB2.0 port bile yok o zaman buna ömür boyu format atamayacağız Genişletmek için tıkla... Nette birçok kaynakta mevcut bir bilgi, biraz araştırın.
aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.173 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 15 Temmuz 2022 #18 Lime_a dedi: Nette birçok kaynakta mevcut bir bilgi, biraz araştırın. Genişletmek için tıkla... evet 2000'den kaldıysanız doğru bir bilgi. Artı 0 Eksi
Lime_a dedi: Nette birçok kaynakta mevcut bir bilgi, biraz araştırın. Genişletmek için tıkla... evet 2000'den kaldıysanız doğru bir bilgi.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.215 Makaleler 3 Çözümler 194 15 Temmuz 2022 #19 aliytrklkmz dedi: Evet 2000'den kaldıysanız doğru bir bilgi. Genişletmek için tıkla... USB 3.0 2008'de çıktı. Artı 0 Eksi
aliytrklkmz dedi: Evet 2000'den kaldıysanız doğru bir bilgi. Genişletmek için tıkla... USB 3.0 2008'de çıktı.
aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.173 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 15 Temmuz 2022 #20 ItsAllGoodman dedi: USB 3.0 2008'de çıktı. Genişletmek için tıkla... Ha cümlenin mübalağa içerdiğini bile anlayamadınız yani. Allah yardımcınız olsun bu kafa ile. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: USB 3.0 2008'de çıktı. Genişletmek için tıkla... Ha cümlenin mübalağa içerdiğini bile anlayamadınız yani. Allah yardımcınız olsun bu kafa ile.