BIOS Görüntü Bozulması

PCI. E 2.0 mış sorun ondan olabilir mi?
Normal' de iksinin neredeyse hiçbir farkı yok. Takılabilir olduğundan da eminim. Sorun bundan kaynaklanıyor olamaz. Eski kartınız ile sistemi yeniden açın. Eğer sorun devam ediyorsa anakart sıkıntılıdır. Eski kartınız yanınızda değilse direk anakarta bağlayıp açın. Eğer bios açılırsa ya PCI.E 2.0 portunda sıkıntı ya da ekran kartınızda sıkıntı vardır. Ya da sadece basit bir uyumsuzluk söz konusudur. Eğer eski kartınızı taktığınızda açılırsa, sorun ekran kartındadır. Sorun dediğimde sadece uyumsuzluk olabilir. Ama böyle bir uyumsuzluğa ihtimal vermiyorum fazla.

Bu konuda kesin birşey söyleyemem fakat olma ihtimali yüksek. Ekran kartınız oyunlarda sıkıntı çıkartır ise sorun ondan kaynaklanabilir.

Şuan denedim, bios ekranında hiç bir bozulma yok farklı bir ekran kartı ile. Sıfır ekran kartı bozuk mu demek oluyor bu? Ve ayrıca güncelledim biosu efendim.

Şuan denedim, bios ekranında hiç bir bozulma yok farklı bir ekran kartı ile. Sıfır ekran kartı bozuk mu demek oluyor bu? Ve ayrıca güncelledim biosu efendim.
Hemen endişe etmeyin, denebiliyorsanız bir arkadaşınızda veya başka bir bilgisayarda denemeye çalışın. Oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor ise sıkıntı olmaz sizin için diye düşünüyorum, ekran kartı bozuk çıkmış olsa bile garanti yenisini yollar merak etmeyin.

Ayrıca BIOS'unuz güncel değilse güncelleyin.
Teşekkür ederim şuan ati hd 4650 taktım bilgisayara onunla açtım Daha önce hd 7850 ekran kartım vardı, yandı ve bilgisayarcıya verdim bilgisayarı toplayan tanıdık diye güvenerek vermiştim. Fakat sağlam güç kaynağımın bozulduğunu söylediler bana ki bir problemi yoktu iyi bir güç kaynağıydı. Bozuk olsun verin siz dedim çöpe attık dediler kendi güç kaynağını taktığnı söyledi adam. Pek bu yüzden bilgisayarcılara güvenmiyorum kendim halletmeye çalışıyorum ama artık beynim yandı kusuruma bakmayın

Yine bir bakkal vakası. Sorununuzun düzelmesi ümidi ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…