Yunus Emre Koç Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 43 Yer Çerkezköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Bu gün sizlere bir şey sormak istedimğimden bu konuyu açtım. Ben pc yi başlattım da DELETE tuşuna bastım durmadan ve şöyle bir ekran geldi karşıma: Eğer bu bios ise bunun gibi olmasını istiyorum: Eğer ilk gösterdiğim resim bios degilse şimdi üsteki koyduğum gibi ise bios'uma nasıl girebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2014
Merhaba arkadaşlar. Bu gün sizlere bir şey sormak istedimğimden bu konuyu açtım. Ben pc yi başlattım da DELETE tuşuna bastım durmadan ve şöyle bir ekran geldi karşıma: Eğer bu bios ise bunun gibi olmasını istiyorum: Eğer ilk gösterdiğim resim bios degilse şimdi üsteki koyduğum gibi ise bios'uma nasıl girebilirim?
T Technogamer Ziyaretçi 5 Nisan 2014 #2 Böyle bir şey mümkün değil. BIOS ekranı anakarttan anakarta değişir. Sanırım anakartınız baya eski.
Yunus Emre Koç Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 43 Yer Çerkezköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2014 #3 Sanırsam bilmiyorum 2011 yılında falan aldı babam Türk Telekom dan. CASPER SUPER SİLENT TECHONOLOGY pc'nin adı. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2014
Sanırsam bilmiyorum 2011 yılında falan aldı babam Türk Telekom dan. CASPER SUPER SİLENT TECHONOLOGY pc'nin adı.
Battleship353 Hectopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 443 Makaleler 1 Yer İzmir / Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şu an Öğrenciyim ama Yazılım Mühendisi 5 Nisan 2014 #4 Bilgisayarınız Casper galiba . Çünkü piyasadaki en kötü anakartları Casper kullanıyor . Bios temasını değiştirmek imkansız .
Bilgisayarınız Casper galiba . Çünkü piyasadaki en kötü anakartları Casper kullanıyor . Bios temasını değiştirmek imkansız .