Y yunux21 Femtopat Katılım 18 Eylül 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #1 Selamlar dostlar yeni aldığım sistemde BIOS'um güncel değil gibime geldi. Bunu nasıl anlarız güncellemem gerekiyor mu? Eğer güncellemek gerekiyorsa en ufak bir bilgim yok. Yardımınıza ihtiyacım var. SS bırakıyorum.
Selamlar dostlar yeni aldığım sistemde BIOS'um güncel değil gibime geldi. Bunu nasıl anlarız güncellemem gerekiyor mu? Eğer güncellemek gerekiyorsa en ufak bir bilgim yok. Yardımınıza ihtiyacım var. SS bırakıyorum.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.499 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #2 BIOS sürümünüzün tarihi 2023 Kasım. Yeni. Artı 0 Eksi
KS KS Y yunux21 Femtopat Katılım 18 Eylül 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #3 dolob dedi: BIOS sürümünüzün tarihi 2023 Kasım. Yeni. Genişletmek için tıkla... Peki şöyle sorayım hocam oyunlarda takılma yaşıyorum BIOS'tan dediler güncel olduğuna göre neden kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
dolob dedi: BIOS sürümünüzün tarihi 2023 Kasım. Yeni. Genişletmek için tıkla... Peki şöyle sorayım hocam oyunlarda takılma yaşıyorum BIOS'tan dediler güncel olduğuna göre neden kaynaklı olabilir.