BIOS güncel olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Şanssızsın hocam forumdan rehberler falan bakarak 3-4 ayrı bilgisayara BIOS kurdum sorun yaşamadım ama yaşanabilir sizde haklısınız.

Şanssızsın hocam forumdan rehberler falan bakarak 3-4 ayrı bilgisayara BIOS kurdum sorun yaşamadım ama yaşanabilir sizde haklısınız.

Isletim sistemi kurmadim dahaca ama BIOS'a girebilir miyim ki? Ve nasıl gireceğim?

Isletim sistemi kurmadim dahaca ama BIOS'a girebilir miyim ki? Ve nasıl gireceğim?

Benim güncelleme yaptığım bilgisayarlarda işletim sistemi vardı siz önce kurun işletim sistemini gerisi kolay hocam.

Simdi bir Technopat videosu izledim orada isletim sistemi kurmadan once BIOS'a girip BIOS sürümüne bakiyordu MSI anakart vardi video da ve del tusuna art arda basarak BIOS'a girdi bende ASUS anakart var ben BIOS'a hangi tuşla gireceğim?

F2'e basılı tutun. ASUS'larda öyle oluyordu.

Tamam girebildim hallettim sorunumu BIOS'u güncelleyeceğim(BIOS surumum 3 sürüm geride kalmış). Del tusuna basili tutarak girdim bu arada.

Anladım hocam benimkinde de genellikle F2 ile giriliyor ama değişiklik gösterebiliyor anakarttan anakarta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…