Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Ağustos 2014 #11 Yanlış BIOS sürümünü indirmiş olabilirsin. Ayrıca tavsiyem DOS üzerinden güncelle: USB Bellek Bootable Yapma Rehberi
Yanlış BIOS sürümünü indirmiş olabilirsin. Ayrıca tavsiyem DOS üzerinden güncelle: USB Bellek Bootable Yapma Rehberi
darky0117 Megapat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 71 Yer Buca, İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik 28 Kasım 2023 #12 Recep Baltaş dedi: Yanlış BIOS sürümünü indirmiş olabilirsin. Ayrıca tavsiyem DOS üzerinden güncelle: USB Bellek Bootable Yapma Rehberi Genişletmek için tıkla... Merhaba anakartim GA-970A-DS3p revizyon 1 BIOS güncellemesi yaptım fakat 2014 tarihli oldu ayni model anakartın rev. 2 veya 3 varsa onu indirip BIOS güncelleme yapsam olur mu acaba çünkü onlarin tarihleri daha güncel.
Recep Baltaş dedi: Yanlış BIOS sürümünü indirmiş olabilirsin. Ayrıca tavsiyem DOS üzerinden güncelle: USB Bellek Bootable Yapma Rehberi Genişletmek için tıkla... Merhaba anakartim GA-970A-DS3p revizyon 1 BIOS güncellemesi yaptım fakat 2014 tarihli oldu ayni model anakartın rev. 2 veya 3 varsa onu indirip BIOS güncelleme yapsam olur mu acaba çünkü onlarin tarihleri daha güncel.