olcanasqar Centipat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 596 Makaleler 1 19 Şubat 2021 #1 BIOS güncelleme listesinde bir sürü güncelleme var benim sürümümden sonra. Hepsini teker teker mi güncelleyeceğim yoksa en son çıkanı mı güncelleyeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2021
BIOS güncelleme listesinde bir sürü güncelleme var benim sürümümden sonra. Hepsini teker teker mi güncelleyeceğim yoksa en son çıkanı mı güncelleyeceğim?
PSAlvador Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 352 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İntörn Tıp Doktoru 19 Şubat 2021 #2 En son çıkanı güncelleyin, anakartınız hangi marka/model?
olcanasqar Centipat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 596 Makaleler 1 19 Şubat 2021 #3 PSAlvador dedi: En son çıkanı güncelleyin, anakartınız hangi marka/model? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum.
PSAlvador dedi: En son çıkanı güncelleyin, anakartınız hangi marka/model? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 19 Şubat 2021 #4 olcanasqar dedi: Laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop üreticisinin sitesindeki en son BİOS dosyasını indirip güncellemen gerekiyor. Öncekilerle işin yok.
olcanasqar dedi: Laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop üreticisinin sitesindeki en son BİOS dosyasını indirip güncellemen gerekiyor. Öncekilerle işin yok.
R RİPX_009 Picopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 412 19 Şubat 2021 #5 olcanasqar dedi: Laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Burası masaüstü bilgisayarlar bölümü değil mi? Yoksa bende mi hata var?
olcanasqar dedi: Laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Burası masaüstü bilgisayarlar bölümü değil mi? Yoksa bende mi hata var?
olcanasqar Centipat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 596 Makaleler 1 19 Şubat 2021 #6 RİPX_009 dedi: Burası masaüstü bilgisayarlar bölümü değil mi? Yoksa bende mi hata var? Genişletmek için tıkla... Yanlış tıklamışım scanman dedi: Laptop üreticisinin sitesindeki en son BİOS dosyasını indirip güncellemen gerekiyor. Öncekilerle işin yok. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme dosyasının boyutu 2,43Mb. Bu kadar küçük olması normal mi? Son düzenleme: 19 Şubat 2021
RİPX_009 dedi: Burası masaüstü bilgisayarlar bölümü değil mi? Yoksa bende mi hata var? Genişletmek için tıkla... Yanlış tıklamışım scanman dedi: Laptop üreticisinin sitesindeki en son BİOS dosyasını indirip güncellemen gerekiyor. Öncekilerle işin yok. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme dosyasının boyutu 2,43Mb. Bu kadar küçük olması normal mi?
R RİPX_009 Picopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 412 19 Şubat 2021 #7 olcanasqar dedi: Yanlış tıklamışım Hocam güncelleme dosyasının boyutu 2, 43MB. Bu kadar küçük olması normal mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam sıkıntı yok bence normal boyutunda bir sıkıntı yok.
olcanasqar dedi: Yanlış tıklamışım Hocam güncelleme dosyasının boyutu 2, 43MB. Bu kadar küçük olması normal mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam sıkıntı yok bence normal boyutunda bir sıkıntı yok.