PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 14 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar, @Recep Baltaş hocamın gösterdiği BIOS'u kurdum, güncellerken aşağıdaki hatayı aldım. Araştırdığımda yanlış BIOS yüklediğimi anladım. Anakart, modelimi söyleyebilir misiniz? Güncel, @Recep Baltaş, @Ali Güngör Son düzenleme: 15 Haziran 2018
Arkadaşlar, @Recep Baltaş hocamın gösterdiği BIOS'u kurdum, güncellerken aşağıdaki hatayı aldım. Araştırdığımda yanlış BIOS yüklediğimi anladım. Anakart, modelimi söyleyebilir misiniz? Güncel, @Recep Baltaş, @Ali Güngör
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 15 Mart 2019 #2 Paylaştığın fotoğraftan anakart modeli anlaşılamıyor. ADIA64 ile baktın mı? Ya da etiketin daha net fotosunu çekmen mümkün mü?
Paylaştığın fotoğraftan anakart modeli anlaşılamıyor. ADIA64 ile baktın mı? Ya da etiketin daha net fotosunu çekmen mümkün mü?
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 15 Mart 2019 #3 Recep Baltaş dedi: Paylaştığın fotoğraftan anakart modeli anlaşılamıyor. ADIA64 ile baktın mı? Ya da etiketin daha net fotosunu çekmen mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama ADIA64 İle bu bilgiler çıkıyor anakart'ı detaylı inceledim marka yazmıyor, bir kaç etiket var eve geçince net çekip gönderirim.
Recep Baltaş dedi: Paylaştığın fotoğraftan anakart modeli anlaşılamıyor. ADIA64 ile baktın mı? Ya da etiketin daha net fotosunu çekmen mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama ADIA64 İle bu bilgiler çıkıyor anakart'ı detaylı inceledim marka yazmıyor, bir kaç etiket var eve geçince net çekip gönderirim.