hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2024 #1 BIOS güncelledikten sonra bilgisayar açıldığı gibi böyle bir uyarı çıktı. Bunu kabul etmeli miyim sizce?
BIOS güncelledikten sonra bilgisayar açıldığı gibi böyle bir uyarı çıktı. Bunu kabul etmeli miyim sizce?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.014 Çözümler 87 19 Nisan 2024 #2 hazernag dedi: Eki Görüntüle 2172714 BIOS güncelledikten sonra bilgisayar açıldığı gibi böyle bir uyarı çıktı. Bunu kabul etmeli miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Sürücü falan indiricekmiş.Sorun olmaz. Artı 0 Eksi
hazernag dedi: Eki Görüntüle 2172714 BIOS güncelledikten sonra bilgisayar açıldığı gibi böyle bir uyarı çıktı. Bunu kabul etmeli miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Sürücü falan indiricekmiş.Sorun olmaz.
KS KS hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2024 #3 Vınnnn dedi: Sürücü falan indiricekmiş.Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Kendisi bana sormadan hep otomatik olarak mı indirecek? Yoksa benden onay alacak mı? Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Sürücü falan indiricekmiş.Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Kendisi bana sormadan hep otomatik olarak mı indirecek? Yoksa benden onay alacak mı?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.014 Çözümler 87 19 Nisan 2024 #4 hazernag dedi: Kendisi bana sormadan hep otomatik olarak mı indirecek? Yoksa benden onay alacak mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum otomatik ineceğini. Artı 0 Eksi
hazernag dedi: Kendisi bana sormadan hep otomatik olarak mı indirecek? Yoksa benden onay alacak mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum otomatik ineceğini.