2 210326 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 119 10 Haziran 2018 #11 Murat5038 dedi: Siz ilk olarak bir Anakart modelini, Laptop ise Laptop modelini tam olarak paylaşın. Genişletmek için tıkla... Anakart MSI G41M-P21 TerabyteForever dedi: BIOS'ta seçenek vardır Update gibisinden. USB FAT32 ise USB'yi görür ve oradan seçip yaparsınız. Genişletmek için tıkla... usbyi görüyor ama içindeki update dosyasını görmüyor
Murat5038 dedi: Siz ilk olarak bir Anakart modelini, Laptop ise Laptop modelini tam olarak paylaşın. Genişletmek için tıkla... Anakart MSI G41M-P21 TerabyteForever dedi: BIOS'ta seçenek vardır Update gibisinden. USB FAT32 ise USB'yi görür ve oradan seçip yaparsınız. Genişletmek için tıkla... usbyi görüyor ama içindeki update dosyasını görmüyor
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2018 #12 Tamam. Anakartta M-Flash özelliği var. BIOS'ta da böyle bir seçenek vardır yüksek ihtimal. Oradan update yapın.
Tamam. Anakartta M-Flash özelliği var. BIOS'ta da böyle bir seçenek vardır yüksek ihtimal. Oradan update yapın.
2 210326 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 119 10 Haziran 2018 #13 TerabyteForever dedi: Tamam. Anakartta M-Flash özelliği var. BIOS'ta da böyle bir seçenek vardır yüksek ihtimal. Oradan update yapın. Genişletmek için tıkla... ordanda denedim bu seferde freedos felan dedi 210326 dedi: ordanda denedim bu seferde freedos felan dedi Genişletmek için tıkla... UEFİ den felan olabilirmi onun ayarını nasıl yapıcağız
TerabyteForever dedi: Tamam. Anakartta M-Flash özelliği var. BIOS'ta da böyle bir seçenek vardır yüksek ihtimal. Oradan update yapın. Genişletmek için tıkla... ordanda denedim bu seferde freedos felan dedi 210326 dedi: ordanda denedim bu seferde freedos felan dedi Genişletmek için tıkla... UEFİ den felan olabilirmi onun ayarını nasıl yapıcağız
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2018 #14 FreeDOS dediği yerin fotosunu atın. Galiba FreeDOS istiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FreeDOS dediği yerin fotosunu atın. Galiba FreeDOS istiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Haziran 2018 #15 Fat32 olarak biçimlendirilmiş belleğin içine bu rar içindeki dosyaları çıkartın. http://download.msi.com/bos_exe/mb/7592vU9.zip Mflash ile güncelleyin. TerabyteForever dedi: Galiba FreeDOS istiyor. Genişletmek için tıkla... Mflash Freedos istemez.
Fat32 olarak biçimlendirilmiş belleğin içine bu rar içindeki dosyaları çıkartın. http://download.msi.com/bos_exe/mb/7592vU9.zip Mflash ile güncelleyin. TerabyteForever dedi: Galiba FreeDOS istiyor. Genişletmek için tıkla... Mflash Freedos istemez.
2 210326 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 119 12 Haziran 2018 #16 Murat5038 dedi: Fat32 olarak biçimlendirilmiş belleğin içine bu rar içindeki dosyaları çıkartın. http://download.msi.com/bos_exe/mb/7592vU9.zip Mflash ile güncelleyin. Mflash Freedos istemez. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun kardesim güncelledim biosu Son düzenleme: 12 Haziran 2018
Murat5038 dedi: Fat32 olarak biçimlendirilmiş belleğin içine bu rar içindeki dosyaları çıkartın. http://download.msi.com/bos_exe/mb/7592vU9.zip Mflash ile güncelleyin. Mflash Freedos istemez. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun kardesim güncelledim biosu
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 12 Haziran 2018 #17 Dediğim şekilde yaptıysanız görmesi lazım. Dosyayı mı görmüyor, belleği mi görmüyor ilk olarak bunu bir karara bağlayalım resim atın görmediği kısma dair.
Dediğim şekilde yaptıysanız görmesi lazım. Dosyayı mı görmüyor, belleği mi görmüyor ilk olarak bunu bir karara bağlayalım resim atın görmediği kısma dair.