ArVet Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #1 B460M Mortar BIOS güncelledim ama güncelleme sonrası PC BIOS'a atıyor nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2021
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #2 Diskini çıkarıp başka bir porta tak.
ArVet Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #3 Baş-ül Adam dedi: Diskini çıkarıp başka bir porta tak. Genişletmek için tıkla... Diskim M.2 SSD. Beta idi indirdiğim BIOS. Ondan olabilir mi?
Baş-ül Adam dedi: Diskini çıkarıp başka bir porta tak. Genişletmek için tıkla... Diskim M.2 SSD. Beta idi indirdiğim BIOS. Ondan olabilir mi?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #4 ArVet dedi: Diskim M.2 SSD. Beta idi indirdiğim BIOS. Ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım hayır. BIOS'ta BOOT edilecek disklerin sıralaması görünecek. Windows BOOT Manager'ı en üste al. Olmazsa M.2 SSD'yi çıkarıp PC'yi başlat. Sonra kapat. Tekrar M.2 SSD'yi takıp açmayı dene.
ArVet dedi: Diskim M.2 SSD. Beta idi indirdiğim BIOS. Ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım hayır. BIOS'ta BOOT edilecek disklerin sıralaması görünecek. Windows BOOT Manager'ı en üste al. Olmazsa M.2 SSD'yi çıkarıp PC'yi başlat. Sonra kapat. Tekrar M.2 SSD'yi takıp açmayı dene.
ArVet Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #5 Baş-ül Adam dedi: Sanırım hayır. BIOS'ta Boot edilecek disklerin sıralaması görünecek. Windows Boot Manager'ı en üste al. Olmazsa M.2 SSD'yi çıkarıp PC'yi başlat. Sonra kapat. Tekrar M.2 SSD'yi takıp açmayı dene. Genişletmek için tıkla... Windows Boot Manager yok görünmüyor. SSD görünüyor ama açılmıyor. İlk sırada UEFI hard disk var.
Baş-ül Adam dedi: Sanırım hayır. BIOS'ta Boot edilecek disklerin sıralaması görünecek. Windows Boot Manager'ı en üste al. Olmazsa M.2 SSD'yi çıkarıp PC'yi başlat. Sonra kapat. Tekrar M.2 SSD'yi takıp açmayı dene. Genişletmek için tıkla... Windows Boot Manager yok görünmüyor. SSD görünüyor ama açılmıyor. İlk sırada UEFI hard disk var.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #6 ArVet dedi: Windows Boot Manager yok görünmüyor. SSD görünüyor ama açılmıyor. İlk sırada UEFI hard disk var. Genişletmek için tıkla... Sonraki işlemi yap.
ArVet dedi: Windows Boot Manager yok görünmüyor. SSD görünüyor ama açılmıyor. İlk sırada UEFI hard disk var. Genişletmek için tıkla... Sonraki işlemi yap.
ArVet Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #7 Baş-ül Adam dedi: Sonraki işlemi yap. Genişletmek için tıkla... O riske giremem. Sistem 5 günlük en yüksek BIOS'a alacaktım sadece
Baş-ül Adam dedi: Sonraki işlemi yap. Genişletmek için tıkla... O riske giremem. Sistem 5 günlük en yüksek BIOS'a alacaktım sadece
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #8 ArVet dedi: O riske giremem. Sistem 5 günlük en yüksek BIOS'a alacaktım sadece Genişletmek için tıkla... Söylediğim işlem riskli değil. Neyse. O zaman sanırım ya temiz kurulum yapacaksın, ya da kurulum USB'si ile başlangıç onarma yapacaksın. Başlangıç onarmanın işe yarayacağını sanmıyorum.
ArVet dedi: O riske giremem. Sistem 5 günlük en yüksek BIOS'a alacaktım sadece Genişletmek için tıkla... Söylediğim işlem riskli değil. Neyse. O zaman sanırım ya temiz kurulum yapacaksın, ya da kurulum USB'si ile başlangıç onarma yapacaksın. Başlangıç onarmanın işe yarayacağını sanmıyorum.