K Kayra Sahin Femtopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 BIOS'umu F56b yaptim açtım duzgunce calisti. Sonrasinda işlemcimi degistirdim Ryzen 5 5600'u taktim duzgun takmama ragmen monitor American Megatrends'de kaldi.
BIOS'umu F56b yaptim açtım duzgunce calisti. Sonrasinda işlemcimi degistirdim Ryzen 5 5600'u taktim duzgun takmama ragmen monitor American Megatrends'de kaldi.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 22 Mart 2023 #2 BIOS ayarlarını eski ayarlarınıza getirip tekrar dener misiniz? BIOS güncelleme sonrası olabilir böyle şeyler. Artı 0 Eksi
BIOS ayarlarını eski ayarlarınıza getirip tekrar dener misiniz? BIOS güncelleme sonrası olabilir böyle şeyler.
furkann_ersin Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #3 Kayra Sahin dedi: BIOS'umu F56b yaptim açtım duzgunce calisti. Sonrasinda işlemcimi degistirdim Ryzen 5 5600'u taktim duzgun takmama ragmen monitor American Megatrends'de kaldi. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkartıp 5dk bekledikten sonra takıp tekrar takın çalıştırın. Artı 0 Eksi
Kayra Sahin dedi: BIOS'umu F56b yaptim açtım duzgunce calisti. Sonrasinda işlemcimi degistirdim Ryzen 5 5600'u taktim duzgun takmama ragmen monitor American Megatrends'de kaldi. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkartıp 5dk bekledikten sonra takıp tekrar takın çalıştırın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Mart 2023 #4 Kaldı da o ekranda bir yazı yazar genelde. Size muhtemelen TPM sıfırlama soruyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kaldı da o ekranda bir yazı yazar genelde. Size muhtemelen TPM sıfırlama soruyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et