M madmax Hectopat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 15 12 Aralık 2013 #1 Arkadaşlar, elimde WİN 8,1 yüklü ASUS X55U var. Buna BİOS güncellemesi yapamıyorum. Sorun şu, ASUS un sitesine gidip, '' BİOS versiyon 423 '' ü ve ''Windows BIOS Flash Utility'' i indirdim. Ama ''Windows BIOS Flash Utility'' yi kurmaya kalktığımda Sorry.this program only supports ASUS notebook! Genişletmek için tıkla... yazıyor. Bu ne demek? Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar, elimde WİN 8,1 yüklü ASUS X55U var. Buna BİOS güncellemesi yapamıyorum. Sorun şu, ASUS un sitesine gidip, '' BİOS versiyon 423 '' ü ve ''Windows BIOS Flash Utility'' i indirdim. Ama ''Windows BIOS Flash Utility'' yi kurmaya kalktığımda Sorry.this program only supports ASUS notebook! Genişletmek için tıkla... yazıyor. Bu ne demek? Yardımcı olabilir misiniz?
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2013 #2 Bu program sadece ASUS notebook'lar da çalışır diyor. ASUS'u mu tanımıyor acaba anlamadım. - - - Güncellendi - - - Biraz alakasız bir soru belkide driverları güncellediniz mi ? Belki eski olduğu için tanımıyordur.
Bu program sadece ASUS notebook'lar da çalışır diyor. ASUS'u mu tanımıyor acaba anlamadım. - - - Güncellendi - - - Biraz alakasız bir soru belkide driverları güncellediniz mi ? Belki eski olduğu için tanımıyordur.
M madmax Hectopat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 15 13 Aralık 2013 #3 Berke Kan dedi: Bu program sadece ASUS notebook'lar da çalışır diyor. ASUS'u mu tanımıyor acaba anlamadım. - - - Güncellendi - - - Biraz alakasız bir soru belkide driverları güncellediniz mi ? Belki eski olduğu için tanımıyordur. Genişletmek için tıkla... Lisanslı WİN 8,1 kullanıyorum ve her türlü güncellememi yaptım, hatta Win 8 de bluetooh çalışmazken şimdi oda çalışıyor, driver sayesinde. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2013
Berke Kan dedi: Bu program sadece ASUS notebook'lar da çalışır diyor. ASUS'u mu tanımıyor acaba anlamadım. - - - Güncellendi - - - Biraz alakasız bir soru belkide driverları güncellediniz mi ? Belki eski olduğu için tanımıyordur. Genişletmek için tıkla... Lisanslı WİN 8,1 kullanıyorum ve her türlü güncellememi yaptım, hatta Win 8 de bluetooh çalışmazken şimdi oda çalışıyor, driver sayesinde.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 13 Aralık 2013 #4 İndirdiğiniz bios dosyanızı rar içinden boş bir usb belleğine çıkartın ve biostan EZ flash ile güncelleyin.
İndirdiğiniz bios dosyanızı rar içinden boş bir usb belleğine çıkartın ve biostan EZ flash ile güncelleyin.