BIOS güncellemeden önce ne yapılır?

600002

Decapat
MSI H310M Pro-VDH Plus ana kartım BIOS çok eskide kalmıs. 2018 sürümü var. En son 2022'de çıkmış güncelleme, bende güncellemek istiyorum ama YouTube'da falan teklikeli bir şey olduğunu söylüyorlar. Sizce yapsam mı? Yaparsam önceden ne yapmam gerekir?

MSI H310M Pro-VDH Plus ana kartım BIOS çok eskide kalmıs. 2018 sürümü var. En son 2022'de çıkmış güncelleme, bende güncellemek istiyorum ama YouTube'da falan teklikeli bir şey olduğunu söylüyorlar. Sizce yapsam mı? Yaparsam önceden ne yapmam gerekir?

Elektrik kesilmediği sürece bir tehlikesi yok, hepimiz güncelliyoruz, sizde güncelleyin tabii ki.

Basit bir işlem aslında. USB belleğin var ise yapabilirsin hemen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam eğer kullandığınız cihazları görüyorsa ve bir anakart problemi yoksa güncellemeye gerek yok benim BIOS'ta 2021'den kalma 2024 sürümü gelmiş ama gerek yok yapmaya sonuçta bir sorun yok bende.

Elektiriğin gitmemesi için dua et ya da destekliyorsa hatırlamıyorum Flash belleğe BIOS'u yedekle.

Bence bilgisayarcıya git ona indirdiğini ve sadece takıp güncelleyeceğini söyle uygun bir fiyat söylerse öyle yap ben öyle yapmıştım, hem onlarda jeneratör var hem de bir şey olursa o sorumlu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektiriğin gitmemesi için dua et ya da destekliyorsa hatırlamıyorum Flash belleğe BIOS'u yedekle.

Bence bilgisayarcıya git ona indirdiğini ve sadece takıp güncelleyeceğini söyle uygun bir fiyat söylerse öyle yap ben öyle yapmıştım, hem onlarda jeneratör var hem de bir şey olursa o sorumlu.

Bilgisayarcıya gidip boşu boşuna para vermesine gerek yok kendisi yapar elektrik gidersede eğer garantisi varsa bedavaya güncelleyip tamir ederler.

Kalbin küt küt. 😶

Dosya Ekleri

• IMG20240528213409.jpg
    IMG20240528213409.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Geri
Yukarı