KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2018 #1 Sorum budur, size bırakıyorum.
Safsalak Hectopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 106 18 Haziran 2018 #2 Artırabilir çünkü bios güncellemesi pc donanımlarının arasındaki iletişimi güçlendiriyor.
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2018 #3 Safsalak dedi: Artırabilir çünkü bios güncellemesi pc donanımlarının arasındaki iletişimi güçlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Ben guncellerken mavi ekran alıyorum o yüzden yapamıyorum yeni PC bir de sistem geri yükleme ile zor aldım
Safsalak dedi: Artırabilir çünkü bios güncellemesi pc donanımlarının arasındaki iletişimi güçlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Ben guncellerken mavi ekran alıyorum o yüzden yapamıyorum yeni PC bir de sistem geri yükleme ile zor aldım
Safsalak Hectopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 106 18 Haziran 2018 #4 Silinen üye dedi: Ben guncellerken mavi ekran alıyorum o yüzden yapamıyorum yeni PC bir de sistem geri yükleme ile zor aldım Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi gerekli ama biraz riskli.
Silinen üye dedi: Ben guncellerken mavi ekran alıyorum o yüzden yapamıyorum yeni PC bir de sistem geri yükleme ile zor aldım Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi gerekli ama biraz riskli.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 18 Haziran 2018 #5 Sistemin kararlılığını artırır fakat FPS artışı sağlar mı pek emin değilim. Doğru anakart modelinin güncel sürümünü indirdiğinizden emin olun. Gerekirse BIOS güncelleme videolarına bakarak yanlış bir şey yapmadığınızdan emin olabilirsiniz.
Sistemin kararlılığını artırır fakat FPS artışı sağlar mı pek emin değilim. Doğru anakart modelinin güncel sürümünü indirdiğinizden emin olun. Gerekirse BIOS güncelleme videolarına bakarak yanlış bir şey yapmadığınızdan emin olabilirsiniz.