Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 64 GB bir belleğe sahibim ve bu belleği nasıl FAT32 yapıp BIOS güncelleyeceğimi bilmiyorum 32 GB şeklinde nasıl bölebilirim ya da farklı bir yol var mı?
64 GB bir belleğe sahibim ve bu belleği nasıl FAT32 yapıp BIOS güncelleyeceğimi bilmiyorum 32 GB şeklinde nasıl bölebilirim ya da farklı bir yol var mı?
Çözüm Pixel_less 19 Ocak 2025 Rufus ile deneyin. Çıkmıyorsa zaten riske atmayın sorun bile çıkabilir BIOS esnasında. Ortalama bir USB alın 4GB 8GB onu kullanın. Ellie1 dedi: Nasıl yani format uygulamaları derken. Forumdaki bir arkadaş eskiden Rufus'la başarmış ama ben Rufus ile nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Rufus'ta önyükleme seçeneğini önyüklenebilir değil olarak ayarlayın. Daha sonra da alt taraftaki dosya sistemini FAT32 yapın.
Rufus ile deneyin. Çıkmıyorsa zaten riske atmayın sorun bile çıkabilir BIOS esnasında. Ortalama bir USB alın 4GB 8GB onu kullanın. Ellie1 dedi: Nasıl yani format uygulamaları derken. Forumdaki bir arkadaş eskiden Rufus'la başarmış ama ben Rufus ile nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Rufus'ta önyükleme seçeneğini önyüklenebilir değil olarak ayarlayın. Daha sonra da alt taraftaki dosya sistemini FAT32 yapın.
806691 Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.085 Çözümler 28 19 Ocak 2025 #2 fat32 format uygulamaları ile yapilabilir. başka bir yol yok sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #3 806691 dedi: FAT32 format uygulamaları ile yapilabilir. Başka bir yol yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani format uygulamaları derken. Forumdaki bir arkadaş eskiden Rufus'la başarmış ama ben Rufus ile nasıl yapacağımı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
806691 dedi: FAT32 format uygulamaları ile yapilabilir. Başka bir yol yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani format uygulamaları derken. Forumdaki bir arkadaş eskiden Rufus'la başarmış ama ben Rufus ile nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.587 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 19 Ocak 2025 #4 Rufus ile deneyin. Çıkmıyorsa zaten riske atmayın sorun bile çıkabilir BIOS esnasında. Ortalama bir USB alın 4GB 8GB onu kullanın. Ellie1 dedi: Nasıl yani format uygulamaları derken. Forumdaki bir arkadaş eskiden Rufus'la başarmış ama ben Rufus ile nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Rufus'ta önyükleme seçeneğini önyüklenebilir değil olarak ayarlayın. Daha sonra da alt taraftaki dosya sistemini FAT32 yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
Rufus ile deneyin. Çıkmıyorsa zaten riske atmayın sorun bile çıkabilir BIOS esnasında. Ortalama bir USB alın 4GB 8GB onu kullanın. Ellie1 dedi: Nasıl yani format uygulamaları derken. Forumdaki bir arkadaş eskiden Rufus'la başarmış ama ben Rufus ile nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Rufus'ta önyükleme seçeneğini önyüklenebilir değil olarak ayarlayın. Daha sonra da alt taraftaki dosya sistemini FAT32 yapın.
KS KS Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #5 Pixel_less dedi: Rufus ile deneyin. Çıkmıyorsa zaten riske atmayın sorun bile çıkabilir BIOS esnasında. Ortalama bir USB alın 4 GB 8 GB onu kullanın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Rufus ile deneyin. Çıkmıyorsa zaten riske atmayın sorun bile çıkabilir BIOS esnasında. Ortalama bir USB alın 4 GB 8 GB onu kullanın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.394 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 19 Ocak 2025 #6 Rufus ile Large FAT32 yap. Artı 0 Eksi
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.587 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 19 Ocak 2025 #7 Ellie1 dedi: Tamamdır hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki gibi ayarlayın. Artı 0 Eksi
KS KS Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #8 Pixel_less dedi: Rufus ile deneyin. Çıkmıyorsa zaten riske atmayın sorun bile çıkabilir BIOS esnasında. Ortalama bir USB alın 4 GB 8 GB onu kullanın. Rufus'ta önyükleme seçeneğini önyüklenebilir değil olarak ayarlayın. Daha sonra da alt taraftaki dosya sistemini FAT32 yapın. Genişletmek için tıkla... Pixel_less dedi: Rufus ile deneyin. Çıkmıyorsa zaten riske atmayın sorun bile çıkabilir BIOS esnasında. Ortalama bir USB alın 4 GB 8 GB onu kullanın. Rufus'ta önyükleme seçeneğini önyüklenebilir değil olarak ayarlayın. Daha sonra da alt taraftaki dosya sistemini FAT32 yapın. Genişletmek için tıkla... Evet Rufus ile başardım biçimlendir kısmında artık FAT32 gözüküyor artık BIOS güncelleyebilir miyim? Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Rufus ile deneyin. Çıkmıyorsa zaten riske atmayın sorun bile çıkabilir BIOS esnasında. Ortalama bir USB alın 4 GB 8 GB onu kullanın. Rufus'ta önyükleme seçeneğini önyüklenebilir değil olarak ayarlayın. Daha sonra da alt taraftaki dosya sistemini FAT32 yapın. Genişletmek için tıkla... Pixel_less dedi: Rufus ile deneyin. Çıkmıyorsa zaten riske atmayın sorun bile çıkabilir BIOS esnasında. Ortalama bir USB alın 4 GB 8 GB onu kullanın. Rufus'ta önyükleme seçeneğini önyüklenebilir değil olarak ayarlayın. Daha sonra da alt taraftaki dosya sistemini FAT32 yapın. Genişletmek için tıkla... Evet Rufus ile başardım biçimlendir kısmında artık FAT32 gözüküyor artık BIOS güncelleyebilir miyim?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.587 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 19 Ocak 2025 #9 Ellie1 dedi: Evet Rufus ile başardım biçimlendir kısmında artık FAT32 gözüküyor artık BIOS güncelleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Ayrıca USB içinde bazı dosyalar oluşacak onları silin sonra BIOS imajını atın. Artı 0 Eksi
Ellie1 dedi: Evet Rufus ile başardım biçimlendir kısmında artık FAT32 gözüküyor artık BIOS güncelleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Ayrıca USB içinde bazı dosyalar oluşacak onları silin sonra BIOS imajını atın.
KS KS Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #10 Pixel_less dedi: Evet. Ayrıca USB içinde bazı dosyalar oluşacak onları silin sonra BIOS imajını atın. Genişletmek için tıkla... BIOS dosyası ZIP değil de WinRAR olarak çıkıyor problem yaratır mı? Pixel_less dedi: Evet. Ayrıca USB içinde bazı dosyalar oluşacak onları silin sonra BIOS imajını atın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde direk BIOS Update yapabilir miyim? Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Evet. Ayrıca USB içinde bazı dosyalar oluşacak onları silin sonra BIOS imajını atın. Genişletmek için tıkla... BIOS dosyası ZIP değil de WinRAR olarak çıkıyor problem yaratır mı? Pixel_less dedi: Evet. Ayrıca USB içinde bazı dosyalar oluşacak onları silin sonra BIOS imajını atın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde direk BIOS Update yapabilir miyim?