Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 64 GB bir belleğe sahibim ve bu belleği nasıl FAT32 yapıp BIOS güncelleyeceğimi bilmiyorum 32 GB şeklinde nasıl bölebilirim ya da farklı bir yol var mı?
64 GB bir belleğe sahibim ve bu belleği nasıl FAT32 yapıp BIOS güncelleyeceğimi bilmiyorum 32 GB şeklinde nasıl bölebilirim ya da farklı bir yol var mı?
Çözüm Pixel_less 19 Ocak 2025 Rufus ile deneyin. Çıkmıyorsa zaten riske atmayın sorun bile çıkabilir BIOS esnasında. Ortalama bir USB alın 4GB 8GB onu kullanın. Ellie1 dedi: Nasıl yani format uygulamaları derken. Forumdaki bir arkadaş eskiden Rufus'la başarmış ama ben Rufus ile nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Rufus'ta önyükleme seçeneğini önyüklenebilir değil olarak ayarlayın. Daha sonra da alt taraftaki dosya sistemini FAT32 yapın.
Rufus ile deneyin. Çıkmıyorsa zaten riske atmayın sorun bile çıkabilir BIOS esnasında. Ortalama bir USB alın 4GB 8GB onu kullanın. Ellie1 dedi: Nasıl yani format uygulamaları derken. Forumdaki bir arkadaş eskiden Rufus'la başarmış ama ben Rufus ile nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Rufus'ta önyükleme seçeneğini önyüklenebilir değil olarak ayarlayın. Daha sonra da alt taraftaki dosya sistemini FAT32 yapın.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.584 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 19 Ocak 2025 #11 Ellie1 dedi: BIOS dosyası ZIP değil de WinRAR olarak çıkıyor problem yaratır mı? Bu şekilde direk BIOS Update yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Yapabilirsiniz. İyi sosyaller! Artı 0 Eksi
Ellie1 dedi: BIOS dosyası ZIP değil de WinRAR olarak çıkıyor problem yaratır mı? Bu şekilde direk BIOS Update yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Yapabilirsiniz. İyi sosyaller!