U Utkubro11 Centipat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #1 İşlemci İ5 2500K Selam öncelikle, BIOS Update yapacağım ama anakartım ne? Hangi model bilinmiyor, alttaki fotoğraf gibi. Ne yapmalıyım? To be filled OEM falan diyor, çözmenizi diliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2022
Selam öncelikle, BIOS Update yapacağım ama anakartım ne? Hangi model bilinmiyor, alttaki fotoğraf gibi. Ne yapmalıyım? To be filled OEM falan diyor, çözmenizi diliyorum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.261 Makaleler 3 Çözümler 196 6 Kasım 2022 #2 BIOS'a girip öğrenebilirsin.
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #3 Çalıştır’a “dxdiag” yazıp enter tuşuna bas orda da bulabilirsin BIOS sürümünü.
Cango34 Megapat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 476 Çözümler 1 Yer İstanbul 6 Kasım 2022 #4 CPU-Z programı ile, tüm detayları görebilirsiniz.
U Utkubro11 Centipat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #5 claudespeedtr dedi: Çalıştır’a “dxdiag” yazıp enter tuşuna bas orda da bulabilirsin BIOS sürümünü. Genişletmek için tıkla... BIOS'kısmında 4.6.5 yazıyor ItsAllGoodman dedi: BIOS'a girip öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kanka detaylı söyleyebilirmisin biosuma girmeyi biliyorum açılma ekranında del yapıyorum açılıyo lakin nerde yazıyor ki? Cango34 dedi: CPU-Z programı ile, tüm detayları görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bakalım Cango34 dedi: CPU-Z programı ile, tüm detayları görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yok reis Dosya Ekleri 1667825120599.png 34,3 KB · Görüntüleme: 34
claudespeedtr dedi: Çalıştır’a “dxdiag” yazıp enter tuşuna bas orda da bulabilirsin BIOS sürümünü. Genişletmek için tıkla... BIOS'kısmında 4.6.5 yazıyor ItsAllGoodman dedi: BIOS'a girip öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kanka detaylı söyleyebilirmisin biosuma girmeyi biliyorum açılma ekranında del yapıyorum açılıyo lakin nerde yazıyor ki? Cango34 dedi: CPU-Z programı ile, tüm detayları görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bakalım Cango34 dedi: CPU-Z programı ile, tüm detayları görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yok reis