Çözüldü BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

thereal397

Hectopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 2100
16GB
660Ti 3GB
Meslek
Öğrenci
En baştan anlatacağım çünkü her bir sorum için ayrı ayrı konu açmak istemedim. Öncelikle bende i3 2100 işlemci H61 anakart var. İşlemci yükseltmek istediğim için i7 3770 Satın aldım. Kendim işlemciyi taktım normalde bilgisayar açılırken bip tarzı ses bir defa gelirdi. Bu i7 işlemciyi takınca 3 defa geldi ve görüntü gelmedi. Bende anlamadığım için bilgisayarcıya götürdüm. Bilgisayarcı işlemcinin bozuk olduğunu belirtti. Bunun üzerine ben de işlemciyi aldığım şahsı aradım. Kendisi anakartı güncellemem gerektiğini söyledi. Videolar izledim fakat durmadan hata alıyorum. İlk başta BIOS'ta Media not found tarzı bir hatayla karşılaştım sonrasında USB'yi FAT32 olarak formatladım. Bu sefer de there isn't any BIOS file in this USB key (root folder) hatası aldım. Nasıl yapacağım bu güncellemeyi? Ve anakartımın üzerinde H61m P21 (b3) yazıyor fakat msinfo32'de H61MA-P35 yazıyor. MSI sayfasına girdiğimde ikisi de farklı anakart galiba güncelleme dosyalarının isimleride farklı hangisini yüklemem lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kendi sorunumu kendi mantığımla çözdüm. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar olursa indirdiğim dosya .EXE uzantısıydı evet sadece çift tıklayıp çalıştırdım kendisi halletti. Güncelledim BIOS'u. Herhangi bir sorun çıkmadı.

Bence anakart üzerinde yazana bakın siz.
Evet öyle yaptım.

Kendi sorunumu kendi mantığımla çözdüm. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar olursa indirdiğim dosya .EXE uzantısıydı evet sadece çift tıklayıp çalıştırdım kendisi halletti. Güncelledim BIOS'u. Herhangi bir sorun çıkmadı.

Evet öyle yaptım.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…