Leon .S. Kennedy
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Bugün Acer Nitro V15 laptopuma BIOS güncellemesi gelmiş ve otomatik yüklenmiş, bu yüzden yeniden başlatma istiyordu ve öyle yaptım, yani kurulum oldu. Ardından R6 girdim ve normalde 180-200 fps arası oynadığım oyun bazen 100 fps altına düşmeye ve 140-160 fps arası oynamaya başladı. GPU kullanımına baktığımda ise normalde %99’da iken ve CPU’da %40 civarında iken şu an GPU %70’lere kadar düşüyor, CPU’da %60’lara çıkıyor. Windows Update ekran görüntülerini aşağıda paylaşıyorum. Yakın zamanda CPU ve BIOS güncellendi. Bugün bu sorunu yaşadığım için RTX 4060’ı da 2 ay önceki sürücü varken en güncel haline getirdim ama sorun hâlâ devam ediyor. BIOS’u eski haline getirme imkânım var mı? Bence sorun BIOS yüzünden.
NOT: NitroSense görüntüsü oyundan çıktıktan hemen sonra çekilmiştir. Sıcaklıklar her zaman ki gibi 65-70 arasında geziyor, yani normal. Senaryo Profili’ni de oyun oynarken Oyun olarak seçiyorum. Oyundan çıktığım için Günlük yazıyor şu an.
NOT: NitroSense görüntüsü oyundan çıktıktan hemen sonra çekilmiştir. Sıcaklıklar her zaman ki gibi 65-70 arasında geziyor, yani normal. Senaryo Profili’ni de oyun oynarken Oyun olarak seçiyorum. Oyundan çıktığım için Günlük yazıyor şu an.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: