A AhmeeT0 Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, Gigabyte A520M-K anakartım BIOS'unu güncelledim. M.2 SSD'mi görüyor, SATA SSD görmüyor. Farklı portlara taktım sorunu çözemedim. BIOS güncel değilken bir sıkıntı yoktu.
Arkadaşlar merhaba, Gigabyte A520M-K anakartım BIOS'unu güncelledim. M.2 SSD'mi görüyor, SATA SSD görmüyor. Farklı portlara taktım sorunu çözemedim. BIOS güncel değilken bir sıkıntı yoktu.
Çözüm A A AhmeeT0 17 Kasım 2024 eren28tr dedi: Aygıt yöneticisi>disk sürücüleri kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam cözdüm SATA mode RAID seciliymiş onu AHCI yapınca düzeldi BIOS güncellenince değişti herhalde. Teşekkür ederim yine de.
eren28tr dedi: Aygıt yöneticisi>disk sürücüleri kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam cözdüm SATA mode RAID seciliymiş onu AHCI yapınca düzeldi BIOS güncellenince değişti herhalde. Teşekkür ederim yine de.
Zandatsui Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 Güncelleme Beta versiyon mu? Dilersen eski güncellemeyi tekrar yükle. Artı 0 Eksi
KS KS A AhmeeT0 Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 Zandatsui dedi: Güncelleme beta versiyon mu? Dilersen eski güncellemeyi tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... En son sürüm bu hocam beta diye bir ibare yok sanırım. Artı 0 Eksi
Zandatsui dedi: Güncelleme beta versiyon mu? Dilersen eski güncellemeyi tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... En son sürüm bu hocam beta diye bir ibare yok sanırım.
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.865 Çözümler 617 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 AhmeeT0 dedi: Arkadaşlar merhaba, Gigabyte A520M-K anakartım BIOS'unu güncelledim. M.2 SSD'mi görüyor, SATA SSD görmüyor. Farklı portlara taktım sorunu çözemedim. BIOS güncel değilken bir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminde gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
AhmeeT0 dedi: Arkadaşlar merhaba, Gigabyte A520M-K anakartım BIOS'unu güncelledim. M.2 SSD'mi görüyor, SATA SSD görmüyor. Farklı portlara taktım sorunu çözemedim. BIOS güncel değilken bir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminde gözüküyor mu?
KS KS A AhmeeT0 Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #5 eren28tr dedi: Disk yönetiminde gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.865 Çözümler 617 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #6 AhmeeT0 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Disk yönetimine girip ekran görüntüsü atar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS A AhmeeT0 Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #7 eren28tr dedi: Disk yönetimine girip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... 512 GB M.2 SSD var SATA SSD 480 GB. Artı 0 Eksi
eren28tr dedi: Disk yönetimine girip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... 512 GB M.2 SSD var SATA SSD 480 GB.
Zandatsui Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #8 Windows üzerinde de görünmüyor ise BIOS üzerinde CSM'i aktif etmeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS A AhmeeT0 Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #9 Zandatsui dedi: Windows üzerinde de görünmüyor ise BIOS üzerinde CSM'i aktif etmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam. Zandatsui dedi: Windows üzerinde de görünmüyor ise BIOS üzerinde CSM'i aktif etmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam CSM desteği aktif halde hocam. Artı 0 Eksi
Zandatsui dedi: Windows üzerinde de görünmüyor ise BIOS üzerinde CSM'i aktif etmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam. Zandatsui dedi: Windows üzerinde de görünmüyor ise BIOS üzerinde CSM'i aktif etmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam CSM desteği aktif halde hocam.
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.865 Çözümler 617 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #10 AhmeeT0 dedi: Deneyeyim hocam. Baktım hocam CSM desteği aktif halde hocam. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi>disk sürücüleri kısmını atar mısın? Artı 0 Eksi
AhmeeT0 dedi: Deneyeyim hocam. Baktım hocam CSM desteği aktif halde hocam. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi>disk sürücüleri kısmını atar mısın?