Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 27 Temmuz 2023 #1 Yeni aldığım bilgisayarda Windows'tan önce BIOS mu güncellemeliyim yoksa Windows'u kurduktan sonra güncellemenin sakıncası olacak mıdır?
Yeni aldığım bilgisayarda Windows'tan önce BIOS mu güncellemeliyim yoksa Windows'u kurduktan sonra güncellemenin sakıncası olacak mıdır?
Ezekiell Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #2 Sırasının önemi yok güncelle gitsin.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 27 Temmuz 2023 #3 Roger Taylor dedi: Yeni aldığım bilgisayarda Windows'tan önce BIOS mu güncellemeliyim yoksa Windows'u kurduktan sonra güncellemenin sakıncası olacak mıdır? Genişletmek için tıkla... Hiç farketmez ama ben olsam başta windowsu kurardım.
Roger Taylor dedi: Yeni aldığım bilgisayarda Windows'tan önce BIOS mu güncellemeliyim yoksa Windows'u kurduktan sonra güncellemenin sakıncası olacak mıdır? Genişletmek için tıkla... Hiç farketmez ama ben olsam başta windowsu kurardım.
MehmetEmin555 Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #4 Roger Taylor dedi: Yeni aldığım bilgisayarda Windows'tan önce BIOS mu güncellemeliyim yoksa Windows'u kurduktan sonra güncellemenin sakıncası olacak mıdır? Genişletmek için tıkla... Fark ederse kahrolayım.
Roger Taylor dedi: Yeni aldığım bilgisayarda Windows'tan önce BIOS mu güncellemeliyim yoksa Windows'u kurduktan sonra güncellemenin sakıncası olacak mıdır? Genişletmek için tıkla... Fark ederse kahrolayım.