BIOS güncellemesi yaparken ekran gitti ve gelmiyor

kirnrif

Hectopat
Daha fazla  
Anakartım ASUS Prime A620M-E ASUS'un kendi sitesinden indirdim flasha attım ve her zaman yaptığım gibi BIOS'u güncelleme işlemini başlattım. Önce ekran gitti sonra açıldı ve yükleme işlemi başladı. Sonra biraz zaman geçti ve bir anda ekran gitti ve gelmiyor yaklaşık yarım saattir. Bilgisayar şu an çalışır durumda asla kapatmadım. Ne yapmam gerekiyor?

Anakartım ASUS Prime A620M-E ASUS'un kendi sitesinden indirdim flasha attım ve her zaman yaptığım gibi BIOS'u güncelleme işlemini başlattım. Önce ekran gitti sonra açıldı ve yükleme işlemi başladı. Sonra biraz zaman geçti ve bir anda ekran gitti ve gelmiyor yaklaşık yarım saattir. Bilgisayar şu an çalışır durumda asla kapatmadım. Ne yapmam gerekiyor?
Forumda biri daha yaşamıştı. Bilgisayarı kapatıp geri açtıktan bir süre sonra ekran gelmiş öyle demişti. Onun anakartı farklıydı fakat en son olarak çözüm bu olabilir.

Hocam CMOS sıfırlama yapmayı deneyin ama biraz bekleyin bazen bu işlemler uzun sürebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı