TahaHartavi Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 156 6 Aralık 2020 #1 BIOS güncellemenizi yapıyor musunuz? Yaparken içinizde bir korku oluşuyor mu?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 6 Aralık 2020 #11 Lenovo vantageden her zaman BIOS vb şeylerin güncellemesini yaparım. Artı 0 Eksi
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #12 Laptop olduğu için korkum yok. Ama ya donarsa diye korkmuyorum değil. Artı 0 Eksi
KS KS TahaHartavi Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 156 6 Aralık 2020 #13 BIOS güncellemesi yapıyorumda elektrik kesildi diyelim. Masrafı çok çıkar mı? Ya da bilgisayar kullanılmaz hale mi gelir? Artı 0 Eksi
BIOS güncellemesi yapıyorumda elektrik kesildi diyelim. Masrafı çok çıkar mı? Ya da bilgisayar kullanılmaz hale mi gelir?
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 868 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #14 Hiç yapmadım. Elektrik kesintisi korkusu var içimde. Artı 0 Eksi
saruuman Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #15 Geçen gün ASUS marka bilgisayarıma (ASUS Vivobook X512DK) isteğe bağlı güncelleştirme olarak BIOS güncelleştirmesi gelmişti. Artı 0 Eksi
Geçen gün ASUS marka bilgisayarıma (ASUS Vivobook X512DK) isteğe bağlı güncelleştirme olarak BIOS güncelleştirmesi gelmişti.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 6 Aralık 2020 #16 TahaHartavi dedi: BIOS güncellemesi yapıyorumda elektrik kesildi diyelim. Masrafı çok çıkar mı? Ya da bilgisayar kullanılmaz hale mi gelir? Genişletmek için tıkla... Eğer anakartında "Dual BIOS" özelliği varsa elektrik kesintisinde bir şey olmaz. Ama bu özellik yoksa ve elektrik kesilirse servise göndermen gerekebilir. Artı 0 Eksi
TahaHartavi dedi: BIOS güncellemesi yapıyorumda elektrik kesildi diyelim. Masrafı çok çıkar mı? Ya da bilgisayar kullanılmaz hale mi gelir? Genişletmek için tıkla... Eğer anakartında "Dual BIOS" özelliği varsa elektrik kesintisinde bir şey olmaz. Ama bu özellik yoksa ve elektrik kesilirse servise göndermen gerekebilir.
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #17 TahaHartavi dedi: BIOS güncellemenizi yapıyor musunuz? Yaparken içinizde bir korku oluşuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bir kere yaptım, beta sürümüne geçtim, almadığım hata kalmadı o yüzden daha güncel kararlı sürüme güncelledim, beta BIOS yüklemeyin. Artı 0 Eksi
TahaHartavi dedi: BIOS güncellemenizi yapıyor musunuz? Yaparken içinizde bir korku oluşuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bir kere yaptım, beta sürümüne geçtim, almadığım hata kalmadı o yüzden daha güncel kararlı sürüme güncelledim, beta BIOS yüklemeyin.