BIOS güncellemesi yapılmadan Windows kurulur mu?

Anakartın sitesinde İntel 12., 13. ve 14. nesil desteği var yazıyor. BIOS sürümlerine baktım sistemde kullanılan 12. nesil 12400F için fabrika çıkışlı destekli gibi görünüyor herhangi bir BIOS güncellemesi yapmadan Windows kurabilirsin. BIOS sürümlerinde F25 sürümü açıklamasında yeni nesil işlemcilere destek ve güçlendirme getirilmiş dediğim gibi Windows kurup kullanabilirsin daha sonra BIOS son sürümünü indirip kurabilirsin ileriye dönük anakart güncel olur. Yani daha sonra 13. veya 14. nesil uygun soket işlemci takacak olursan BIOS ve anakart uyumu hazır olmuş olur.

Tamamdır hocam teşekkürler, yani tek yapmam gereken BİOS’tan USB’yi birinci sıraya almak mı?

Tamamdır hocam teşekkürler, yani tek yapmam gereken BİOS’tan USB’yi birinci sıraya almak mı?
Açılışta boot tuşuna basarsan orada sıralama fark etmeksizin flash belleği seçerek kuruluma geçebilirsin. Boot tuşu Gigabyte anakartlarda F12 tuşuymuş galiba yinede bir araştır.

Anlamam ben garanti olsun dersen riske girmek istemezsen Vatan Bilgisayar'dan yardım alabilirsin zahmetsizce hazır kullanırsın.

Windows satın almadıgın sürece, vatan Windows kurulumu yapmıyor maalesef. Onun için 3-4 bin vermeye değmez bence.

Windows satın almadıgın sürece, vatan Windows kurulumu yapmıyor maalesef. Onun için 3-4 bin vermeye değmez bence.
Doğrudur yıllardır kurulumu hep kendimiz yaptığımız için o konuda bilgim yok açıkçası.

Anladım, zaten windows sürümü için PTT avm'de pro kodları varmış. Sonradan onları ekleyeceğim sıkıntı çıkmasın diye.
Arkadaşın dediği gibi basit bir işlem Windows kurulumu sen aç bir kaç video izle bir iki defada uyguladın mı daha sonra ezbere gözü kapalı yaparsın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…