BIOS güncellemesi yapılmalı mı?

Destek | Acer Türkiye buradan BIOS güncellemelerini yapmalı mıyım? Tehlikeli midir? Ve nasıl güncelleyeceğim? Direkt indirip kuracak mıyım ortalama 20 MB civarılar.

Dostum merhaba DxDiag'dan yazarak mevcut surumunu ve sitedeki en guncel surumune bakarak en yukaridaki dosyayla beraber adaptor bagli sekilde bagli USB'leri cikartarak monitor vs cikart oylece yaparsan sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Destek | Acer Türkiye buradan BIOS güncellemelerini yapmalı mıyım? Tehlikeli midir? Ve nasıl güncelleyeceğim? Direkt indirip kuracak mıyım ortalama 20 MB civarılar.

Tehlikesi olmaz yarida kalir PC anakart degismesi lazim. Yanlış bir şey yaparsan eger.

Dostum merhaba DxDiag'dan yazarak mevcut surumunu ve sitedeki en guncel surumune bakarak en yukaridaki dosyayla beraber adaptor bagli sekilde bagli USB'leri cikartarak monitor vs cikart oylece yaparsan sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tehlikesi olmaz yarida kalir PC anakart degismesi lazim. Yanlış bir şey yaparsan eger.

Laptop kullanıyorum sürümü v1.10 biosun en son 2.05 çıkmış ama diğerlerini yapmadım ben 1.13 falan videodaki gibi yapsam sorun olmaz değil mi yarıda kalma vesaire.

Laptop kullanıyorum sürümü v1.10 BIOS'un en son 2.05 çıkmış ama diğerlerini yapmadım ben 1.13 falan videodaki gibi yapsam sorun olmaz değil mi yarıda kalma vesaire.

BIOS'un mevcut surumunun 2023 yilinin en guncelini yapman lazim yanlış bir şey yaparsan makinen acilmaz bilgin olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı