Y Yigit Kaya 0 Femtopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 15 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #1 PC'ye BIOS güncellemesi yaptım eskiden fan gürültülü çalışırdı ama CPU 80 dereceyi geçmezdi. Şu an 100 dereceyi görüyor. Ne yapmam gerek?
PC'ye BIOS güncellemesi yaptım eskiden fan gürültülü çalışırdı ama CPU 80 dereceyi geçmezdi. Şu an 100 dereceyi görüyor. Ne yapmam gerek?
Eyüp Ensar Horuz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3100 / SAPPHIRE NITRO+ RX 5500XT SE 8GB / JAMES DONKEY Sata JD480 / Gigabyte B450M H / Apacer Panther 16 GB 3000 mhz / Power Boost VK-T01B 650W 80+Bronz Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici, Bilgisayar Teknikeri 30 Nisan 2022 #2 Yigit Kaya 0 dedi: PC'ye BIOS güncellemesi yaptım eskiden fan gürültülü çalışırdı ama CPU 80 dereceyi geçmezdi. Şu an 100 dereceyi görüyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... En temizi eski sürüme geri dönmek.
Yigit Kaya 0 dedi: PC'ye BIOS güncellemesi yaptım eskiden fan gürültülü çalışırdı ama CPU 80 dereceyi geçmezdi. Şu an 100 dereceyi görüyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... En temizi eski sürüme geri dönmek.
Y Yigit Kaya 0 Femtopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 15 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #3 Nasıl döneceğim eski sürümüne? Eyüp Ensar Horuz dedi: En temizi eski sürüme geri dönmek. Genişletmek için tıkla...
Nasıl döneceğim eski sürümüne? Eyüp Ensar Horuz dedi: En temizi eski sürüme geri dönmek. Genişletmek için tıkla...
BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #4 CPU fan hızı ayarlarını yap BIOS güncelledikten sonra ayarlar sıfırlanır.
Y Yigit Kaya 0 Femtopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 15 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #5 BedelsizASKER dedi: CPU fan hızı ayarlarını yap BIOS güncelledikten sonra ayarlar sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... BIOS'da fan için bir ayar var oda enabled de. BedelsizASKER dedi: CPU fan hızı ayarlarını yap BIOS güncelledikten sonra ayarlar sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... laptop
BedelsizASKER dedi: CPU fan hızı ayarlarını yap BIOS güncelledikten sonra ayarlar sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... BIOS'da fan için bir ayar var oda enabled de. BedelsizASKER dedi: CPU fan hızı ayarlarını yap BIOS güncelledikten sonra ayarlar sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... laptop
Eyüp Ensar Horuz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3100 / SAPPHIRE NITRO+ RX 5500XT SE 8GB / JAMES DONKEY Sata JD480 / Gigabyte B450M H / Apacer Panther 16 GB 3000 mhz / Power Boost VK-T01B 650W 80+Bronz Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici, Bilgisayar Teknikeri 1 Mayıs 2022 #6 Yigit Kaya 0 dedi: Nasıl döneceğim eski sürümüne? Genişletmek için tıkla... Eski sürümü biliyor musunuz? Yoksa bilmeden bir yeni sürüme geçtiniz.
Yigit Kaya 0 dedi: Nasıl döneceğim eski sürümüne? Genişletmek için tıkla... Eski sürümü biliyor musunuz? Yoksa bilmeden bir yeni sürüme geçtiniz.