R3 2200G işlemcim vardı sattım yeni aldığım işlemci açmıyor eskisiyle BIOS'u güncellemem lazımmış. Ama eskisini temin edemiyorum. Başka AMD işlemcileriyle BIOS'u mu guncelleyebilir miyim yoksa illa R3 2200G mi olması lazım?
R3 2200G işlemcim vardı sattım yeni aldığım işlemci açmıyor eskisiyle BIOS'u güncellemem lazımmış. Ama eskisini temin edemiyorum. Başka AMD işlemcileriyle BIOS'u mu guncelleyebilir miyim yoksa illa R3 2200G mi olması lazım?
Anakartının desteklediği başka bir işlemciyle sorunsuz bir şekilde güncelleyebilirsin, yeni işlemcini açmama sebebin anakartının sürümüne uyumsuz olmasıdır.
Anakartının desteklediği başka bir işlemciyle sorunsuz bir şekilde güncelleyebilirsin, yeni işlemcini açmama sebebin anakartının sürümüne uyumsuz olmasıdır.
Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboard amd,
www.biostar.com.tw
B45CS706.bss BIOS versionuz olduğunu düşünüyorum
Sitesinde sonunda "B45CS706.bss" yazan herhangi bir işlemci alıp BIOS güncellemeniz lazım.
Yapabilirseniz eski işlemcinizi geri almayı deneyin durumunuzu anlatın yardım edecektir.