Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 16 Aralık 2020 #21 Versin, sıkıntı yok. Birkaç kere daha deneyin. Turkish Kebab dedi: Sanırım SSD ömrünü tamamlamış helvasını kavurmalıyız. Genişletmek için tıkla... Şu konulara bilmeden yazmasanız nasıl olur? @suleymandy Sonuç ne? Çift konu cezası mı aldınız yoksa?
Versin, sıkıntı yok. Birkaç kere daha deneyin. Turkish Kebab dedi: Sanırım SSD ömrünü tamamlamış helvasını kavurmalıyız. Genişletmek için tıkla... Şu konulara bilmeden yazmasanız nasıl olur? @suleymandy Sonuç ne? Çift konu cezası mı aldınız yoksa?
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #22 Kayseri Mantısı dedi: Versin, sıkıntı yok. Birkaç kere daha deneyin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum ama olmuyor başlangıç ayarları falan var Kayseri Mantısı dedi: Versin, sıkıntı yok. Birkaç kere daha deneyin. Şu konulara bilmeden yazmasanız nasıl olur? @suleymandy Sonuç ne? Çift konu cezası mı aldınız yoksa? Genişletmek için tıkla... Ilk açıldı sonra geri mavi ekran verdi
Kayseri Mantısı dedi: Versin, sıkıntı yok. Birkaç kere daha deneyin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum ama olmuyor başlangıç ayarları falan var Kayseri Mantısı dedi: Versin, sıkıntı yok. Birkaç kere daha deneyin. Şu konulara bilmeden yazmasanız nasıl olur? @suleymandy Sonuç ne? Çift konu cezası mı aldınız yoksa? Genişletmek için tıkla... Ilk açıldı sonra geri mavi ekran verdi
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 16 Aralık 2020 #23 @suleymandy Başlangıç ayarlarından onarma olması gerek, onu yapın.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #24 Turkish Kebab dedi: Çok özür dilerim dikkatli bakmamışım. Sanırım SSD ömrünü tamamlamış helvasını kavurmalıyız. Genişletmek için tıkla... Sen kendine kavur yersin kanka, bilgisayar çökmüş sadece o kadar SSD ile alakası yok, berkenin dediği gibi bilmediğiniz şeylere yazmasanız ne mutlu olacak ülkemizin güzel insanları şunu anlayın artık.
Turkish Kebab dedi: Çok özür dilerim dikkatli bakmamışım. Sanırım SSD ömrünü tamamlamış helvasını kavurmalıyız. Genişletmek için tıkla... Sen kendine kavur yersin kanka, bilgisayar çökmüş sadece o kadar SSD ile alakası yok, berkenin dediği gibi bilmediğiniz şeylere yazmasanız ne mutlu olacak ülkemizin güzel insanları şunu anlayın artık.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 22 Aralık 2020 #25 @suleymandy Sorunu çözebildiniz mi? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz?
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #26 Kayseri Mantısı dedi: @suleymandy sorunu çözebildiniz mi? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Evet çözdüm, bilgisayarcıya gönderdim sağ olsun o da KMSpico ile güzel format atmış. Kullanıyorum bir sıkıntı yok.
Kayseri Mantısı dedi: @suleymandy sorunu çözebildiniz mi? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Evet çözdüm, bilgisayarcıya gönderdim sağ olsun o da KMSpico ile güzel format atmış. Kullanıyorum bir sıkıntı yok.