Prox_Y Decapat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Merhaba benim bütün BIOS'larım silindi ve PC açılmıyor bende tamirciye götürdüm halledecekler fakat korktuğum bir şey var Vanguard açıkken BIOS güncellersem HWID ban yer miyim o kadar para yatırdım Valorant'a.
Merhaba benim bütün BIOS'larım silindi ve PC açılmıyor bende tamirciye götürdüm halledecekler fakat korktuğum bir şey var Vanguard açıkken BIOS güncellersem HWID ban yer miyim o kadar para yatırdım Valorant'a.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.320 Makaleler 42 Çözümler 275 11 Haziran 2021 #2 BIOS güncellemesi öyle PC açıkken yapabileceğin bir şey değil, ayrıca donanım kimlikleri sabit. Sadece Firmware değişecek. Artı 0 Eksi
BIOS güncellemesi öyle PC açıkken yapabileceğin bir şey değil, ayrıca donanım kimlikleri sabit. Sadece Firmware değişecek.
KS KS Prox_Y Decapat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #3 Mithat Berhan dedi: BIOS güncellemesi öyle PC açıkken yapabileceğin bir şey değil, ayrıca donanım kimlikleri sabit. Sadece Firmware değişecek. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Mithat Berhan dedi: BIOS güncellemesi öyle PC açıkken yapabileceğin bir şey değil, ayrıca donanım kimlikleri sabit. Sadece Firmware değişecek. Genişletmek için tıkla... Yani bir şey olmaz değil mi? Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: BIOS güncellemesi öyle PC açıkken yapabileceğin bir şey değil, ayrıca donanım kimlikleri sabit. Sadece Firmware değişecek. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Mithat Berhan dedi: BIOS güncellemesi öyle PC açıkken yapabileceğin bir şey değil, ayrıca donanım kimlikleri sabit. Sadece Firmware değişecek. Genişletmek için tıkla... Yani bir şey olmaz değil mi?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.320 Makaleler 42 Çözümler 275 11 Haziran 2021 #4 Hayır, HWID banın sebebi BIOS güncellemesi olmaz. Farklı bir nedenden dolayı alırsanız bir şey diyemem. Artı 0 Eksi
Hayır, HWID banın sebebi BIOS güncellemesi olmaz. Farklı bir nedenden dolayı alırsanız bir şey diyemem.