Sanırsam 2 gün oluyor, yeni formatladıktan sonra Windows Update güncelleme yapmamı söylediği için bilgisayarı güncelleştir ve kapat dedim. BIOS ile ilgili bir güncelleme yaptıktan sonra bilgisayar kapandı. Ardından tekrar açıldı, daha birkaç saniye olur olmaz tekrar kapandı ve tekrar açıldı. Bu böyle 4-5 hatta 6 kez oldu, neden bilmiyorum. En sonunda ise açıldı, güncelleştirmeler tamamlanıyor tarzı bir ekranın ardından kapandı tekrar açılmadı. 2 gündür olmadık zamanlarda kafasına göre ısınıyor ses çıkıyor bir şeyler yaşıyor bilgisayar. GPU kullanımı nedensizce saniyelik %10a fırlayıp iniyor bu anormal midir bilemedim. Ha bir de Görev Yöneticisi ayrıntılar kısmında dwm.exe isimli bir hizmetin yanında kullanıcı olarak dwm-2 görünüyor. Bu yazıyı yazarken ısınması geçti ama tekrar gelecek muhtemelen. Windows Update sekmesinde "güncel değilsiniz" ve "cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik" yazıyor ama herhangi bir güncelleştirme yok. Windows Update sorun gider yaptım, SFC /scannow yaptım hiçbir işe yaramadı. Kaspersky Premium üyeliğim mevcut bilgisayarımda virüs bulmadı hiç, ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?