BIOS Güncellemesinden Sonra Dosyalar Silinir mi?

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, şimdi kontrol ettim BIOS sürümünün yenisi çıkmış Recep abinin yaptığı gibi BIOS güncelleyeceğim ama aklımda şu soru kaldı; BIOS güncelleme sonrası Windows 10 eskisi gibi açılır mı? Programlarım, dosyalarım durur mu? Tekrar Windows kurmama gerek yok değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şimdi kontrol ettim BIOS sürümünün yenisi çıkmış Recep abinin yaptığı gibi BIOS güncelleyeceğim ama aklımda şu soru kaldı; BIOS güncelleme sonrası Windows 10 eskisi gibi açılır mı? Programlarım, dosyalarım durur mu? Tekrar Windows kurmama gerek yok değil mi?
Bios güncellemesi aslında anakart driver güncellemesi gibi birşeydir.

BIOS güncellemesinde sadece tampon RAM'e ve BIOS eepromuna delete/write işlemi yapılır. BIOS güncellemesi başarısız olsa bile kişisel verilerinize veya işletim sistemine herhangi bir zarar gelmez.

Sağ olun. Şuan Windows güncelleniyor o bitsin BİOS güncelleme yapacağım.

Sağ olun. Şuan Windows güncelleniyor o bitsin BİOS güncelleme yapacağım.

BIOS güncellemesi BIOS taki tüm ayarları siler ve fabrika ayarlarını yükler. Eğer BIOS içerisinde çok fazla ayar, özelleştirme veya ilgili bileşenlere hız aşırtma yaptıysanız ayarlarınız sıfırlanacaktır. Bunun güncellemeden önce BIOS un bir yedeğini almalısınız.

Selamünaleyküm hocam Silkroad Online electus mbotunu sorunsuz şekilde kullanıyordum fakat BIOS güncellemesi geldikten sonra bot açılıyor login olmuyor. Normalde botu kullanmak için Windows güvenliğini kapatıyordum yoksa login olmuyordu şimdi büyük ihtimalle bu BIOS'un içinde koruma programı var bunu nasıl aşabilirim yardımcı olur musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı