Arkadaşlar sistem bilgilerini aşağıda belirttim, sorunsuz kullandıgım sistem önce BIOS güncellemesi yaptım, sonra ekran kartı son guncellemesi derken Windows güncellemeleri sonrasında CS:GO oynarken bir anda mouse ışık var, kasa çalışıyor fakat monitörde no VGA görüntü gidiyor resetledikten sonra her şey normal.
Bugün funmark testi yaptım minimum 56, maksimum 78 dereceyi geçmedi ve hatta test devam ediyordu 28 dakika olmuştu tamam yeter artık dedim ekran kartından değil diye düşünürken monitörde test devam ederken ESC basmamla aynı hatayı hemen verdi.
2 Ay öncesinde en ufak sorun yoktu saatlerce CS:GO ya da PUBG Full ayarlarda oynayabiliyordum ne olduysa güncellemeler ile başladı ama hangisinde sorun bilmiyorum.
Kasa ASUS Vento.
İşlemci AMD Ryzen 5 1600 AF modeli.
Anakart Gigabyte B450 S2H BIOS sürümü F51.
PSU - High Power element Smart 650W 80+ Bronze.
Ekran kartı: Sapphire Pulse AMD Radeon RX 580 4G OC 256 Bit GDDR5.
1 RAM: HP V6 8 GB 2666 MHz.
2 RAM: GSKILL RIPJAWSV siyah DDR4-3600MHz.
Bugün funmark testi yaptım minimum 56, maksimum 78 dereceyi geçmedi ve hatta test devam ediyordu 28 dakika olmuştu tamam yeter artık dedim ekran kartından değil diye düşünürken monitörde test devam ederken ESC basmamla aynı hatayı hemen verdi.
2 Ay öncesinde en ufak sorun yoktu saatlerce CS:GO ya da PUBG Full ayarlarda oynayabiliyordum ne olduysa güncellemeler ile başladı ama hangisinde sorun bilmiyorum.
Kasa ASUS Vento.
İşlemci AMD Ryzen 5 1600 AF modeli.
Anakart Gigabyte B450 S2H BIOS sürümü F51.
PSU - High Power element Smart 650W 80+ Bronze.
Ekran kartı: Sapphire Pulse AMD Radeon RX 580 4G OC 256 Bit GDDR5.
1 RAM: HP V6 8 GB 2666 MHz.
2 RAM: GSKILL RIPJAWSV siyah DDR4-3600MHz.
Son düzenleyen: Moderatör: