BIOS güncellemesinin faydaları nelerdir?

ASSASSIN0147

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar MSI B450 GAMING Plus modelini kullanıyorum en son 19.07.05 tarihli güncellemeyi yaptım. İşlemcim Ryzen 3600 olduğu için faydalarını merak ediyorum.
Oyunlara girerken masaüstüne atıyor oyuna girince ama geçici süreliğine sonra düzeliyor bunun gibi sorunları çözüyor mu veya oyunlarda FPS artışı oluyor mu merak ediyorum. Şimdiden teşekküler.

5-10 Arası FPS artışı sağlayabilirsin. Bu da maximum değer. Güncellediğiniz sürüme göre değişecektir. Ancak FPS artışı sağlamasa da kararlılık sağlayacaktır. FPS de düşüşler azalacaktır.

FPS artışı konusunda açıkçası zannetmiyorum ancak genede buradaki makaleyi okuman da yarar var. Kafanda soru işareti kalmaz.

BIOS güncellemesi ile FPS artışı sağlandığına hiç şahit olmadım ama sistemin stabilitesi artabilir. Gerçi ben BIOS sürümü kaynaklı çok sorun yaşayıp eski sürüm BIOS'lara dönmüştüm. BIOS'u güncellemek her zaman iyi olmuyor. Sistemdeki bileşenlere, anakartın modeline ve markasına göre değişebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…