S selami haşlak Centipat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #1 BIOS'u güncellemeye çalışıyorum onda da BitLocker şifresini askıya alın yazıyor ama işletim sisteminde kapalı gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2022
BIOS'u güncellemeye çalışıyorum onda da BitLocker şifresini askıya alın yazıyor ama işletim sisteminde kapalı gözüküyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Nisan 2022 #2 Bu genel bir uyarı artık, Windows 11 ile gelen TPM şartından dolayı, Bitlocker kullananlar için. Windows 11 kullansanız da Bitlocker kullanmıyorsanız dikkate almayın. Son düzenleme: 22 Nisan 2022
Bu genel bir uyarı artık, Windows 11 ile gelen TPM şartından dolayı, Bitlocker kullananlar için. Windows 11 kullansanız da Bitlocker kullanmıyorsanız dikkate almayın.
S selami haşlak Centipat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #3 Recep bey Bitlockerı geçiyorum flash belleği okumak istediğinizden emin misiniz diye soruyor evet diyorum ve tekrar beni başa atıyor.
Recep bey Bitlockerı geçiyorum flash belleği okumak istediğinizden emin misiniz diye soruyor evet diyorum ve tekrar beni başa atıyor.