BIOS güncellenmeli mi?

Benim bilgisayar bir kere otomatik güncellemişti onun dışında hiç güncellemedim ve güncellemem de. Brick falan olaylarıyla hiç uğraşılmaz. Bilgisayar güncel kalsın diye anakart falan hiç riske atılmamalı bence. Gerekliyse yapılabilir.

Hocam bir sorunun yoksa yapma. Ben yaptım pisman oldum. Tekrar BIOS Yazımı için rom dosyası arıyorum ve halen bulamadım.

Hocam bir de mesela şu an CPU %10-%15 arası bazen daha da düşük. Kaç olduğunda değiştireyim? Yani bayağı arttığında falan mı?

Görev yöneticisindeki %10 15 olan değerler işlemci kullanımı hocam, sıcaklık değil.

Ryzen Master adlı uygulamayı indirip stress testine sok bakalım.

Hocam bir sorunun yoksa yapma. Ben yaptım pisman oldum. Tekrar BIOS Yazımı için rom dosyası arıyorum ve halen bulamadım.
rom dosyasını bulamadıysanız bununla yapabilirsiniz belki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…